2024. május 12. - Pongrác

Eltökélt elefántcsontpartiak

Nem tervezi, hogy egy esetleges sikertelen Afrika Kupa-szereplés után lemond posztjáról Vahid Halilhodzic, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2010. január 3. vasárnap 09:34 - HírExtra
A bosnyák-francia tréner gyakorlatilag kizárta ennek a lehetőségét a helyi sajtóban megjelent interjújában, s határozott álláspontját azzal igyekezett alátámasztani, hogy a világbajnokság előtt pár hónnappal nem kíván elszakadni játékosaitól.

"Annyi munka és áldozat után nem adom át a helyem" - szögezte le, majd még hozzátette, hogy egy váratlan korai kiesés amúgy sem feltétlenül taktikai hiba következménye lenne.
"Ezen a szinten gyakran apróságok döntenek, egy kiállítás, egy sérülés alapvetően befolyásolhatja az adott mérkőzés kimenetelét" - tette hozzá.

A mindkét tornán az esélyesek között számon tartott elefántcsontpartiak a január 10-én kezdődő angolai kontinensviadalon Burkina Faso, Ghána és Togó válogatottjával, míg a június 11-én rajtoló dél-afrikai vb-n a brazilokkal, az észak-koreaiakkal és a portugálokkal szerepelnek egy csoportban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását