2024. május 19. - Ivó, Milán

Elfogták a XVIII. kerületi gyilkosság gyanúsítottjait - egyikük rendőr

Elfogta a rendőrség pénteken azt a két férfit, akik összefüggésbe hozhatók a csütörtökön Budapest XVIII. kerületében elkövetett emberöléssel, egyikük a Budapesti Rendőr-főkapitányság törzsőrmestere - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2009. december 12. szombat 07:59 - HírExtra
A kora délutáni akció után elfogtak másik két embert is, akik szintén összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel. Tóth Gábor Budapest rendőrfőkapitánya azonnali hatállyal megszűntette a 25 éves törzsőrmester szolgálati jogviszonyát.

Csütörtökön délelőtt egy arab származású férfit öltek meg a Csontváry Kosztka Tivadar utcában, akinél nagy mennyiségű pénz volt. A férfira két bukósisakot viselő ember támadt rá, egyikőjük egy lőfegyverrel lövést adott le a dulakodás közben, emiatt az arab férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A támadók egy robogóval távoztak a helyszínről - közölte a BRFK.

A rendőrség munkatársai ezt követően megkezdték a tanúkihallgatást és a környéken működő térfigyelő kamerák képeinek elemzését, majd a Budapesti Nyomozó Ügyészség pénteken beazonosította a két, 25 éves feltételezett elkövetőt és két bűntársukat. Délutánra mind a négyüket elfogták és őrizetbe vették.

A további eljárást az ügyészség folytatja emberölés megalapozott gyanúja miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását