2024. május 27. - Hella

A Fidesz fejezze be a H1N1-ről a zavarkeltő kommunikációját

Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, fejezze be az új influenzával kapcsolatos zavarkeltő kommunikációját, és a szocialistákkal közösen harcoljon az új vírus ellen azzal, hogy mindenkit az oltásra ösztönöz.
2009. december 7. hétfő 18:04 - HírExtra
Budai Bernadett, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI-nek elmondta: hatmillió embernek kellene beoltatnia magát, hogy az ország biztonságban legyen, ennek eddig alig több mint harmada oltatta be magát, és a négymillió ingyenes vakcina sem fogyott el.

Az új influenza nem játék és nem is politika, épp elég tragédia, hogy egészséges fiatalok halnak bele a járványba - vélekedett a kormánypárt szóvivője.

Budai Bernadett szerint kérdés az, hogy kell-e a halálos áldozatoknál több figyelmeztetés a Fidesz zavarkeltő kommunikátorainak, például Pesti Imrének, hogy abbahagyják az oltásellenes kampányukat.

"Bármilyen furcsán hangzik, az új vírus az MSZP és a Fidesz közös ellensége, és ugyan miben másban tudnánk nemzeti összefogást mutatni, mint egy halálos járvánnyal szembeni küzdelemben" - hangsúlyozta.

Elmondta: Magyarország veszteséglistája ma is gyarapodott az új influenza miatt, elhunyt az a kismama, aki több mint négy hete került be a szegedi klinika intenzív osztályára, ezzel Magyarországon 20-ra emelkedett a halottak száma.
Hozzátette: a betegek száma 50 ezer körül van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását