2024. május 5. - Györgyi

Ellopták Sarka Kata eltitkolt fotóját

Aki azt remélte, hogy végre lezárul a Hajdú vs. CKM reklám szagú balhé az most csalódni fog, ugyanis egy közel sem meglepő fordulat következett a Sarka fotó ügyben. Úgy fest, hogy valaki ellopott egy titkos fotót Katáról és közzé tette az interneten.
2009. december 1. kedd 08:35 - HírExtra
Egy internetes blogon bukkant fel Sarka Kata túl szexis, valószínûleg titokban készült képe. A portál szerkesztôi azt mondják, e-mailben kapták a félmeztelen lányt ábrázoló fotót. Hajdú és a CKM is nyomoz.


Azt hihettük volna, hogy lezárult a nagy Hajdú–CKM botrány: megjelent Sarka Kata fotósorozata a magazinban, Péter megnyugodott, s a főszerkesztő is megtartotta jó kapcsolatát a családdal. Tegnap este azonban a Bors rábukkant Kata soha nem látott képére a subba.blog.hu-n.

Kata félmeztelenül áll egy medencében, miközben a mellét takarva figyel valakire. A képet megmutattuk a magazin főszerkesztőjének is, aki felháborodottan ismerte el, a legutóbbi fotózásról készülhetett.

– Nem tudom, honnan származhat a fotó. Egy biztos, nem Nánási Pál készítette, hiszen látszik, hogy Kata nem néz a kamerába, s a minősége se olyan – magyarázta Pantl Péter.

– Olyasvalaki kaphatta el a pillanatot, aki jelen volt a fotózáson. Alapos a gyanú, hogy egy bennfentesnek köze lehet ehhez, úgyhogy körbenézünk a szerkesztőségben. A tettes pedig ne számítson sok jóra– tette hozzá, majd bontotta a vonalat. Természetesen mi is megpróbáltuk kideríteni, ki férhetett hozzá Kata meztelen testéhez. Levelet írtunk a subba szerkesztőinek, akik szinte azonnal reagáltak, igaz, csak egyetlen mondattal. „Az említett kép szerkesztőségünkbe elektronikus úton érkezett, az informátor elérhetőségében azért nem tudunk segíteni senkinek, mert minden beérkező levelet megsemmisítünk”

– áll a subba-csapat levelében. A házaspárt már csak azok után sikerült elérnünk, hogy a kínos malőr híre a fülükbe jutott. Kettejük nevében Hajdú Péter csak annyit közölt, szívesen találkozna azzal az emberrel, aki elküldte ezt a képet az internetes portálnak.

– Most hallottuk a hírt, a képet még nem láttuk. A főszerkesztővel beszéltem, és megígérte, hogy kideríti, hogyan fordulhatott ez elő, s ki a felelős – fogta rövidre a műsorvezető.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását