2024. május 3. - Tímea, Irma

BB Évi gyermekét elviszik

Bár egyelőre nincs remény arra, hogy az valóságshow-győztest kiengedjék a rácsok mögül, BB Évi igyekszik összeszedni magát. A skizofréniában szenvedő lány kevesebbet dohányzik, és naponta foglalkozik második gyermekével.
2009. november 17. kedd 14:59 - HírExtra
BB Évi nem is olyan rég még azt sem fogta fel, hogy babát vár. Láncdohányosként szívta egymás után a cigarettákat, és szülése után a kis Marcell felé sem nézett. A hathetes fiú hamarosan intézetbe kerül, hiszen Évi rokonsága nem vállalata, hogy a lány második gyermekét is magukhoz vegyék. A hároméves Jancsit a nagynéni neveli. Talán a kicsik hánytatott sorsa, talán a kezelések okozták a valóságshow-győztes változását, de tény, hogy Éva egyre kevesebb időt tölt a budai kórház dohányzójában, és mind gyakrabban látogatja meg kisfiát.

„Mindennap látom a kisbabámat. Én megyek át hozzá a csecsemőosztályra. De nem szoptathatom” – magyarázta a lány, majd mosolyogva azt is hozzátette: csodaszép babája van, és már nőtt is. Évi már azt is képes volt tudatosítani magában, hogy el fogják venni tőle gyermekét.

„Majd elviszik egy intézetbe, de most még nem. Biztosan szólnak előtte, és hagyják, hogy elköszönjek tőle” – mondta Évi, akinek úgy tűnik, jót tett, hogy orvosai megengedték, hogy gyermeke közelében lehessen. Állapota azonban még mindig nem annyira stabil, hogy kiengedjék. Igaz, egyelőre nem is tudna hová menni: édesanyja kijelentette, nem mehet hozzá vissza.

Párkányi Éva jelenleg gyámság alatt áll. Skizofréniája miatt nem bízhatják rá gyermekét, de a kiskorú örökbe sem adható, lévén édesanyja nem mondott le róla. Ezt pedig a gyám nem teheti meg helyette. Amennyiben a lány meggyógyul, természetesen joga van fiát nevelni. Rékási Eszter pszichológus szerint Évinek márpedig igen jó esélyei vannak, hogy újra normális életet élhessen.

„A gyógyszerek hatással vannak a pszichéjére, talán ennek köszönhető a javulás. De ezek a betegek kiszámíthatatlanok. Mégis azt gondolom, ha jó közegbe kerül, hosszú évek múlva előfordulhat, hogy visszatalál régi önmagához” – nyilatkozott biztatóan a pszichológus.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását