2024. május 4. - Mónika, Flórián

Sophia Loren 75 évesen is szexi!

Sophia Loren hetven felett is dögös. Egy, a napokban készült interjúban bevallotta: nem a sebészeknek köszönheti ragyogó megjelenését, hanem annak, hogy a férfiak szemében még ma is látja a vágyat.
2009. november 10. kedd 11:59 - HírExtra
Sophia Loren legendás szépsége nem fakul. A kis Lorent vékony alkata miatt gyermekkorában csak piszkafának csúfolták társai… kamaszkorában azonban olyan virágot bontott lenyűgöző szépsége, ami azóta sem akar elhervadni.

Az olasz filmszínésznő hírből sem ismeri a melankóliát. Sophia Loren állítja: elképesztő szépségének titka a pozitív gondolkodás. A hetvenöt éves díva még ma is tele van tervekkel, és kifejezetten szexinek érzi magát.

"Mindennap hajnalban kelek, akkor is, ha nincs kedvem! Hosszú sétára indulok, és mindig arra gondolok, hogy a következő sarkon valami csodásra bukkanok majd. Soha nem vagyok melankolikus, az a titok, hogy állandóan pozitívan gondolkozom" – nyilatkozta a brit Daily Mailnek Loren, aki mind a mai napig készségesen fogadja a férfiak bókjait.

"Én ma is szexis vagyok, tudom! Ennek az az oka, hogy szeretem magam, és mások is szeretnek. Ettől látom szépnek magam. Sőt fiatal is vagyok! Hiába vannak unokáim, még ma sem tudom, mi leszek, ha nagy leszek. Annyi tervem van" – fűzte hozzá nevetve az Oscar-díjas színésznő.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását