2024. május 3. - Tímea, Irma

Kovács Ágnes Cipruson kampányol

Kovács Ágnes, a magyar úszósport eddigi utolsó olimpiai bajnoka Cipruson a TF sajtóreferenseként népszerűsítette az egészséges életmódot.
2009. október 27. kedd 14:11 - HírExtra
A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának (TF) szervezésében lezajlott nicosiai látogatáson a 2000-es sydneyi játékok aranyérmese, többszörös világ- és Európa-bajnoknő három gimnáziumot is felkeresett, ahol több száz gyerek előtt tartott élménybeszámolót sportsikereiről, s beszélt arról, mért fontos a rendszeres sportolás, hogyan kell egészségesen élni.

Amint arról Kovács Ágnes hazaérkezése után az MTI-nek beszámolt, kintléte alatt fogadták őt az ottani olimpiai bizottság, az oktatási minisztérium, az úszószövetség, s a ciprusi sportszövetség vezetői is.

"A magyar konzulátus október 23-ai ünnepi fogadásán díszvendég voltam, ahol találkoztam a ciprusi államfővel és feleségével, ők szintén elismerően gratuláltak a pályafutásomhoz.

Az iskolákban roppant lelkesen, nagy szeretettel köszöntöttek a diákok. Olyan tapssal fogadtak, mintha tegnap nyertem volna meg az olimpiát. Nagyon jó érzés, hogy ilyen élményben lehetett részem, hiszen Sydneyben 9 évvel ezelőtt győztem. Gondolom, azért is örültek a látogatásomnak, mert a ciprusiaknak az újkori ötkarikás játékok történetében még nincs olimpiai bajnokuk” - mondta a TF sajtóreferense.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását