2024. május 8. - Mihály

Koeman óvatos lesz, védekezni fogunk

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elutazás előtt azt nyilatkozta, hogy a portugálok elleni szombati világbajnoki selejtezőn sem szabad ész nélkül támadni, így a szakember várhatóan ennek alapján állítja majd össze kezdőcsapatát.
2009. október 9. péntek 14:26 - HírExtra
A holland tréner a svédek és a portugálok elleni legutóbbi két hazai találkozón is az egycsatáros taktikát választotta, akkor előbb Huszti Szabolcs, majd Torghelle Sándor töltötte be ék szerepét. Lisszabonban várhatóan Rudolf Gergely, a Debrecen támadója szerepelhet elől, miután a kapitány már korábbi mérkőzéseken is szerette volna a kezdőbe jelölni, akkor azonban sérült volt.

Könnyen elképzelhető, hogy újoncot is avat majd a csapat, hiszen a belső középpályások közül Hajnal Tamás, Dárdai Pál, Tóth Balázs és Buzsáky Ákos is sérüléssel bajlódik.
A magyaroknak csak a győzelemmel marad esélyük továbbjutó helyen végezni.

A magyarok várható kezdőcsapata a portugálok ellen MTI szerint:

Babos Gábor - Bodnár László, Juhász Roland, Gyepes Gábor, Vanczák Vilmos (Bodor Boldizsár) - Huszti Szabolcs, Gera Zoltán, Varga József, Vadócz Krisztián, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását