2024. április 23. - Béla

Cini pengeélen táncol

Zalatnay Sarolta remek ételekkel kínálhatta vendégeit a Hal a Tortán felvételében. Azonban az ezért járó gázsinak nem örülhet, ugyanis korábbi hitelezői lecsapnak majd a zsákmányra.
2009. október 9. péntek 10:35 - HírExtra
Információk szerint Cini 300 ezer forint körüli összeget kaphat, de lehet, hogy a kezébe nem is fog kerülni a pénz. Cinit öt esztendeje ítélte el három évre a Fővárosi Bíróság, ebből kettőt le is ült. Az énekesnő és bűntársai 100 millió forintot kölcsönöztek magánemberektől, de tudták, hogy hitelezni sosem fogják tudni. Végrehajtók már többször próbálták behajtani a tartozást, ám értékeket aligha tudtak visszaszerezni, ugyanis Cini állítása szerint alig valami a sajátja a házban.

Az én tűzhelyemen főzőcskézik, az én hűtőmet használja, de még a bútorai is az enyémek, mivel adós nekem 12 millióval, és ennek fejében a bírósági végrehajtó már régen lefoglalta! Dúskál, luxus autóval jár, mulatozik a tévében, miközben én a gyerekeimmel és az unokámmal nyomorgok. Megkértem az ügyvédemet, hogy tiltassa le a gázsiját – csattant fel Komjáthy Erzsébet, aki nem először próbálja visszaszerezni a kölcsönt.

Fellép, haknizik, de nem hiszem, hogy a TV2-ben is ingyen csinálja a fesztivált. Pici gyereket nevelek, szeretném viszontlátni a pénzemet, amit a bíróság megítélt – mondta Kolossy Sándor, aki ugyancsak sanyarú helyzetbe került Ciniék miatt.

Gábor ügyvédje már intézkedett az ügyben:

„Megtettük a szükséges jogi lépéseket a bírósági végrehajtó felé" - mondta a jogi képviselő. "Juttatásának lefoglalása után talán ügyfelem pénzének egy kis töredéke megtérülhet.”

„Minden olyan jogi helyzetet kezelni fogunk, amely érvényes bírósági ítélethez kötődik” - mondta a Blikknek Magyar Rita, a TV2 szóvívője. Hozátette, hogy hivatalos levelet még nem kapott, de ha ez megröténik akkor mindenképpen intézkedik.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását