2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Barátok közt Botondja befejezte

A Barátok közt című sorozatban Kertész Botondként ismert karakter Kanadába utazik, így egyelőre felfüggeszti a filmes karrierjét.
2009. október 8. csütörtök 11:19 -
Hári Richárd ma szerepel utoljára a képernyőn a Barátok közt forgatagában. Ahogy a többi szereplő is meglepő fordulatokkal lett kiírva, Richárd, azaz Botond is hasonlóképp távozik.

„Július óta nem forgatok a stábbal, és bevallom, az utolsó munkanap kettős érzelmeket váltott ki belőlem. Egyrészről szomorú voltam, hogy ezzel befejeződött egy korszak, másrészt viszont izgalommal vártam az új kezdetet. Azért döntöttem úgy, hogy kiszállok a sorozatból, mert szeretnék viszszaülni az iskolapadba, és egy kicsit utazgatni a nagyvilágban” – mondta el Richárd a Blikknek.

Botond, mióta bekerült a sorozatba a rosszfiú szerepét játszotta. A legtöbb galibában benne volt és lelkiismeretfurdalás nélkül falta a Barátok köztös lányokat. Most azonban elbúcsuzik a stábtól, bár nem biztos, hogy örökre.

„Fájó szívvel búcsúztam el a többiektől, mivel a Barátok közt csapatában mindig jól éreztem magam. Valójában nem is olyan volt, mint egy munka, hanem mint egy baráti társaság. De mindig is tudtam, hogy egyszer meg kell hoznom ezt a döntést, ami egyébként pont ugyanolyan volt, mint amikor bekerültem a sorozatba. Nem bánkódom, mert minden vég valaminek a kezdete is, és persze az is előfordulhat, hogy Botond megutálja a hideg kanadai időjárást, és hazalátogat a Mátyás király térre.”

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását