2024. május 13. - Szervác, Imola

20 éves az MSZP - programsorozat

Szerdán kezdődik és december közepéig tart a 20 éves az MSZP elnevezésű rendezvénysorozat - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére. Az MSZP-s politikus elmondta: Lendvai Ildikó pártelnök szerdán délután a párt budapesti székházában nyitja meg a rendezvénysorozatot.
2009. október 5. hétfő 20:23 - HírExtra
Nyakó István hozzátette: országosan 150 helyszínen lesznek rendezvények, ahol a legkisebbektől kezdve a legidősebbekig sok mindenki találhat majd programokat.

Közölte: a rendezvénysorozat keretében "20 éves az MSZP, 20 éves a rendszerváltás" címmel tudományos tanácskozás is lesz, ennek szervezésében a Táncsics Alapítvány is részt vesz.

Nyakó István elmondta, október 30-án az MSZP választmánya tart majd ünnepi ülést.
Mesterházy Attila frakcióvezető meghívására vendégül látják az 1990-es években a parlamenti frakcióban dolgozó képviselőket - tette hozzá.

"20 éves az MSZP" oklevelet kapnak nemcsak a párttagok, hanem azok is, akik az elmúlt húsz évben meghatározó személyiségei voltak a helyi közéletnek, támogatták a pártot - ismertette.

A szóvivő azt mondta, várják a párttagok fotóit is az elmúlt húsz évből, akár május 1-jéről, akár egy választás éjszakájáról. A felvételekből kiállítás lesz - jegyezte meg.
Nyakó István elmondta, a rendezvénysorozat december 11-én ünnepséggel zárul, ahova több mint ezer párttagot, aktivistát várnak.

A szóvivő az elmúlt húsz évet értékelve kijelentette: az MSZP igazán a nehezebb időkben vállalt feladatokra lehet a legbüszkébb.

Úgy vélte: az MSZP elvitathatatlanul Magyarország modernizációjának képviselője volt és marad.

"A mögöttünk álló húsz év azt is megmutatta: nem volt olyan helyzet, amelyből ez a párt ne tudott volna talpra állni" - fogalmazott, megjegyezte: a szocialista párt számtalan esetben bebizonyította, hogy nem csak riválisai, de szövetségesei és saját hibájából is képes tanulni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. október 5. 20:55
Adj Uram örök nyugodalmat nekik! Még talán nem késő.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását