2024. május 13. - Szervác, Imola

Aján Tamás: kiélezett verseny volt

Aján Tamás úgy tapasztalta, hogy ennyire kiélezett küzdelem még sosem folyt olimpiarendezésért, mint most a Koppenhágában versengő négy jelölt között.
2009. október 2. péntek 22:23 - HírExtra
A NOB magyar tagja, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke a színhelyről beszámolva az MTI-nek azt mondta, hogy Chicago, Madrid, Rio de Janeiro és Tokió egyként bizonyította: bármelyik bármikor alkalmas egy olimpia lebonyolítására.

"Mind a négy város nagyon komolyan felkészült, bár az kétségtelen, hogy a pénteki prezentációban Rio és Madrid volt a legjobb, ők tartották a leghatásosabb bemutatót. Személy szerint engem meglepett, hogy már az első körben búcsúzott, és csupán 18 voksot kapott Chicago. Madrid remekül hajrázott, sokat lendített rajta Juan Antonio Samaranch csodálatos, emócióval teli beszéde, amellyel támogatást kért a spanyol fővárosnak. Rio arra alapozott, hatásosan, hogy Dél-Amerika még sohasem rendezhetett olimpiát, nagyszerű, dinamikus bemutatót tartottak a brazilok."

Arra a kérdésre, hogy személy szerint milyen befutót várt, s kire szavazott, Aján Tamás így válaszolt:

"Nem taktikáztam, de csak annyit árulhatok el, hogy én Madrid és Rio de Janeiro közül a legvégéig az egyiket támogattam."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását