2024. április 24. - György

A mell hatalom

A női mell a top 3 csábítási eszközök egyike. Akár sejtelmesen kandikál ki, akár szemérmetlenül, netán teljes valójában szex közben, minden egyes férfit képes az őrületbe kergetni. Tudják ezt a nők is, és naná, hogy kihasználják.
2009. szeptember 26. szombat 14:08 - HírExtra
„Amivel azonban még nincsenek tisztában, hogy nemcsak párjuk, de saját maguk élvezetét is fokozhatják vele!”- mondja Debby Herbenick, az indianai egyetem szakorvosa. Tanuld meg!

Öleld!


Amikor párod a melledet simogatja, az agyadat egy furcsa, homályos érzés borítja el. Az intenzívebb véráramlás mellett ugyanis oxitocin is termelődik”- magyarázza Beverly Whipple, professzor. Ezt a hormont pedig már jól ismerjük, hiszen ő felel a szerelmi kötődésért, és nem utolsó sorban az orgazmusért is.
Hogy tovább fokozd a hatást, amikor lovagló pózban ülsz a pasidon, kérd meg, hogy fonja nyakad köré a kezét, és testedet húzza a mellkasára, így melled az ő testéhez nyomódik. Misszionárius pózban is érintsd hozzá a mellbimbóidat, és koncentrálj, hogy azonos ütemben lélegezzetek. Ezzel tovább fokozódik az intimitás, a közelség érzése, és mivel a testi izgalom meggyorsítja a vérkeringést, a melleid átmelegszenek, és sokkal forróbbá válik az aktus.

Simogasd!


Ahogy a férfiaknál az erekció az izgalmi állapot mércéje, úgy a nők esetében a mellbimbó keménysége. (Ennek fokozata eltérő, ugyanis nem minden nő mellbimbója reagál azonnal az érintésre). Képes úgy is bemerevedni, ha a férfi csakis a szegycsontodat érinti meg (a mellkas közepén), és az ujja hegyével körkörös mozdulatokkal izgatja a bimbó környezetét.”- tanácsolja Jaiya, a Forró érintések című könyv szerzője. Mire a lényeghez ér, minden érző idegszálad meg lesz feszülve, az eredmény így nagyobbat szól!

Ismeretlen érintés


Ha a párodnak remek a kézügyessége, néhány eszköz felhasználásával eddig ismeretlen érzések kerítenek majd hatalmába. Amikor leveszi rólad a selyem melltartót, simíts végig a testedet, majd testápolóval masszírozza meg! Párod már ettől megőröl, hátha még szex közben közvetlenül a testéhez érinted a melleidet.
Tipp: Amikor te vagy felül, nyugodtan érintsd hozzá az arcához, orrához, szájához. Kapni fog az alkalmon!

Egyéb nyalánkságok


Habár a mellbimbót tartják a női felsőtest királynőjének, azért van egyéb izgatható pont is rajta. Például a bimbó melletti puha, elszíneződött bőrfelület, ami jóval érzékenyebb, csak ennek kevésbé látható jelei elvannak. Pedig kutatások állítják, a nők többségének ez az egyik legintenzívebb erogén zónája.
Tipp: párod egy jégkockával simítsa meg az említett területet, majd fújjon rá meleg levegőt. Misszionárius pózban akár a nyelvével is izgathatja, körkörös irányban, de akár be is kaphatja vagy szívhatja.

Vizezd be!

Vegyetek egy közös zuhanyt, hogy a forró víz felpezsdítse a véreteket, és még érzékenyebbé tegye a bőrt. Hogy ezt még fokozd, párod tusfürdővel mossa meg a testedet, a melledre koncentrálva, miközben folyik rátok a víz: igazi libidó-dopping.

Két legyet egy csapásra!

De ne csak a párodnak nyújtson élvezetet. Fedezd fel a saját tested, akár páros, akár szóló szex közben. Bizonyított ugyanis, hogy 25%-kal képes fokozni az orgazmust a mellek izgatása, a bennük található idegvégződéseknek köszönhetően. És a jó hír: ez mérettőé függetlenül mindenkinél tapasztalható!

Tipp: Lovagló póz, ha nagy méreteid vannak, fog kezedbe melleidet, és emeld fel, úgy masszírozd. A teljes súlyát tartani, már izgató! A kisebb mellet célszerűbb oldalról összenyomva izgatni, és garantált, hogy oda vonzza az alattad fekvő férfi tekintetét.
Forrás: RTLbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását