2024. március 29. - Auguszta

Szujó Zoltán eredetileg német tanár

Nagyszerűen érezte magát jegyszedőként a műsorvezető, és elárulta, hogy szakmája szerint némettanár, kosárlabdaedző, és kommunikátor.
2009. szeptember 23. szerda 18:59 - HírExtra
A Moziünnep nagyon jól teljesített a hétvégén, s biztosan ezt köszönhette a rengeteg sztár jegyszedőnek is. Szujó Zoli is lelkesen tépdeste a jegyeket az egyik filmszínház bejáratánál. Idén is felkérték őt a szervezők, hogy segítse a munkájukat, ráadásul őt választották meg a rendezvény egyik nagykövetének is, a másik Cseh Laci volt.

Ez már tavaly is jól ment, azt mondták a szervezők, és talán ezért gondoltak ismét arra, hogy esetleg szívesen elvállalnám a jegykezelő szerepét, mint ahogyan ezt így is teszem, és valóban így is csinálom.” - mesélte Szujó Zoltán, aki azt is elárulta, hogy mi mindennel foglalkozott fiatalon.

Tanár, edző, és kommunikátor

Az RTL Klub műsorvezetője végzettségét tekintve eredetileg némettanár, kosárlabdaedző, és kommunikátor is. Szujó egyébként egészen fura kisfiú volt sportőrültségét tekintve, de gyermekként még nem tehette meg, hogy a szerelmével kapcsolatos munkát találjon magának.

„A fantasztikus hangulatú kukorica címerezésre mindenképpen emlékszem, illetve a paradicsomszedés is, mint munka megmaradt az emlékezetemben, ez a kettő kiemelt helyen van a szívemben.” – tette hozzá viccesen a műsorvezető, aki ha mást nem is, sok mozgalmi dalt biztosan tanult ezeknek a közösségi munkálatoknak az ideje alatt.

A videóból az is kiderül, hogy régen Szujó Zoli hova vitte randizni barátnőit!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását