2024. május 2. - Zsigmond

Tuti tippek az elsöprő orgazmusért

Maradt még a tarsolyban pár izgalmas trükk arra, hogyan tedd intenzívebbé az orgazmusodat. Főszerepbe kerülnek a segédeszközök, és a lazaságod. Kísérletezzetek bátran!
2009. szeptember 20. vasárnap 07:38 - HírExtra
Használjatok síkosítót!

A szex, kényelmetlen és fájdalmas tud lenni szárazon. Szerencsére van megoldás, manapság már rengeteg módja van, hogy jobban csússzon.

Ha van kedvetek kísérletezgetni, használhattok olyan síkosítót is, amelyből elég egy-két csepp a hüvely bejáratához és az aktus alatt kellemes bizsergető, csiklandozó érzést biztosít. Érdemes kipróbálni!

Hasznos vibrálás

Gondolom te is sejted már, miről is van szó! Persze! Használj, vibrátort! Ha ezt a pasid előtt csinálod, garantáltan oda-vissza lesz majd a gyönyörtől.

Nyugodtan kísérletezz mindenféle játékszerrel, hogy végül megtaláld mi az, ami totál feltüzel téged!

Beszélj!


Néma gyereknek… Szóval, nagyon is fontos, hogy instrukciókat ossz a pasidnak. Például nyalás közben mondd el neki, hogyan szeretnéd. Egy, vagy két ujjával izgassa a g-pontodat, vagy harapdálja finoman a csiklód?

Nem probléma. Jó néhány csajnál az is beválik, ha a végbélnyílásnál izgatják egy kicsit. Legyetek szorgalmas felfedezők!

Pornó

Menj el egy szexshopba, és kérd meg az eladót, hogy ajánljon számodra egy olyan filmet, ami a csajoknak igazán élvezetes! Nézd együtt a pasiddal a filmet!

Hamarosan úgysem fogtok tudni a filmre koncentrálni, úgyhogy itt az ideje, hogy felajánld a partnerednek, hogy válasszon a filmen látható pózok közül és hajrá. Orgazmusok itt jövünk!

Orgazmus szavatolt

A misszionárius póz ilyen, ha kicsit kombináljátok. Szóval, a lábaidat tedd a pasid vállára, megkönnyítve neki így a klitoriszi érintkezést. Minél jobban magadba engeded, annál intenzívebb lesz a stimuláció.

Közben szájjal a mellbimbók is remekül elérhetők, úgyhogy innentől kezdve biztosan akkora orgazmusod lesz, hogy plafont fog rengetni!

Ne aggódj!


Sok nő, azért nem tudja átadni magát maximálisan az orgazmus örömeinek, mert közben azon stresszel, hogy vajon a pasija, nem unja-e azokat a monoton mozdulatsorokat, amikre szükség van, az élvezéshez, vagy, hogy nem túl nagy-e a feneke stb. Felesleges idegeskedned!

A pasid, imád mindenhogyan, és a szex minden pillanatát kiélvezi veled. Neked is ezt kéne tenned! Lehet jó, akkor is a szex, ha nincs mindkét félnek orgazmusa. A lényeg, hogy együtt vagytok és örömet szereztek egymásnak.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását