2024. május 2. - Zsigmond

Extrém szex - ötletek az unalom ellen

Lehet, hogy ami téged totál kiborít, a szomszédnál, minden szombaton megtörténik! Ízlés dolga, hogy kinek mi fér bele a szexualitás skatulyába, azonban néha, nem árt kicsit áthágni a szabályokat, az izgalom kedvéért. Ahogy a mondás tartja, soha ne mondd, hogy soha!
2009. szeptember 19. szombat 17:18 - HírExtra
Szexuális segédeszközök

Egy internetes szavazás szerint a nők 33%-a használ valamilyen segédeszközt, 24% pedig tervezi a vásárlását. Ha kicsit utánaszámolunk, rájöhetünk, hogy marad 43%, aki elutasító a szexshopok termékeivel szemben.

Ők azok, akiknek meggyőződésük, hogy a vibrátor, a gésagolyó és a különféle masszázsolajak, síkosítók a tabu témákat képviselik. Pedig ennek nem kéne így lennie! Szóval, ha ebbe a 43%-ba tartozol, légy merész, merj változtatni! Kitudja, még a végén lehet, hogy rákapsz?

Hárman párban


Főleg, a mai fiatalság körében, talán nagyon ismerős a szituáció, mikor egy átbulizott éjszaka után, valahogy úgy keverednek a dolgok, hogy hárman sikerül egy ágyban ébredni másnap reggel. Két lehetőség van. A rosszabbik, ha bepánikolsz és elrohansz, aztán pedig jól megromlik a kapcsolat a barátoddal, barátnőddel, vagy mindkettővel. A jobbik verzió, ha lazán fogod fel.

Első ránézésre talán nehéz, de ugyan mi rossz van abban, ha kicsit izgalmassá teszed a szexet? A pasik 99,9%-a napi egymilliószor eljátszik a gondolattal, hogy milyen klassz lenne, egyszerre két nővel szeretkezni. 20%-nak sikerül is megvalósítani. Szóval a döntés a te kezedben van, csak lazán!

Anális szex


Nagyon sokaknál tabu téma. Gyakran ennek az, az oka, hogy nem beszélik meg a párok, ki, mit is szeretne és főleg hogyan az ágyban. Pedig ez a kulcsa, ja és a sok-sok síkosító. Ha valakit igazán szeretsz és tudod, hogy minden vágya az, hogy hátulról csináljátok, akkor érdemes szentelni egy kis időt arra, hogy komolyan leüljetek és megbeszéljétek a dolgot.

Gondolj csak bele! Legrosszabb esetben, nem jön be és többé nem próbálkoztok. Az éremnek viszont, most is két oldala van. Lehet, hogy élvezni fogod és később, már el sem tudnál képzelni egy szerelmes éjszakát nélküle.

Megcsalás


A házasságokban, gyakran előfordul, hogy az emberek fiatalon beleugranak, később pedig alaposan megbánják. Politikai nézetek, stresszes életmód, később a gyerekek és számtalan más tényező lehet, ami csillapítja a házastársak, egymás iránt érzett szexuális vágyát. Ilyenkor fordul elő gyakran, nőkkel, férfiakkal egyaránt (!), hogy egy üzleti út során, vagy egy-egy külön töltött hétvégén, megtörténik a baj. Csak egyetlen felelőtlen pillanat és jön az a bizonyos harmadik. A legjobb, ha ilyenkor nem esünk kétségbe, hiszen mind emberből vagyunk és hibázhatunk.

A legfontosabb az őszinteség. Ha tiszta lelkiismerettel szeretnénk éjjel nyugovóra térni, elmondjuk partnerünknek a dolgot, mielőtt mástól tudná meg. Nincs is annál rosszabb! A másik eset a mély hallgatás, ez csak erős idegzetűeknek ajánlott. Ilyenkor el kell gondolkodnunk, miért is történhetett meg ez a dolog. Elvégre egy harmadik, csak ott fér be, ahol helyet hagynak neki! A megoldás, a változtatás és a megújulás. A kapcsolatot, vagy meg lehet menteni, ha igazán akarja mindkét fél, vagy pedig érdemes belátni, hogy mindenkinek az a legjobb, ha különválnak az utak.

Biszexualitás női módra


Sokan állítják, hogy minden nőben megvan, a másik nőhöz való vonzalom hajlama. Talán igaz, talán nem. Egy biztos, nagyon sok nő, élete során legalább egyszer, eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne egy másik nővel együtt. Sokan, persze ki is próbálják.

Az orvostudomány szerint, manapság már nem beszélhetünk általánosságban heteroszexualitásról és homoszexualitásról, mivel a természetben, más fajoknál is gyakran előfordul, a biszexualitás jelensége. Egy biztos, nem kell szégyenkezni, ha adott esetben beleszeretünk egy nőbe. A baj nem ott kezdődik, hogy az embernek érzései vannak, hanem ott, mikor divatból, vagy magamutogatás címszó alatt kezdi el felvállalni „másságát”.

Pajkos aztán bűnös?

Nyilvános szex. Az ember elgondolkodik rajta, mi lehet olyan izgalmas benne. Talán a tudat, hogy bármikor megláthatnak? Talán csak az, hogy nincsenek korlátok, amikor megkívánjuk a partnert.

Máris egymáséi lehetünk! Nem tudni, de az tény, hogy sokaknak ez örömet nyújt és túlfűtött szexuális vágyat idéz elő, a puszta gondolat is, hogy például egy repülő mosdójában, vagy egy lépcsőfordulóban egymásnak eshessenek. Ha bennünk is ott a késztetés és van valakink, aki partner ebben (is), akkor nincs értelme tétovázni. Persze a közszeméremsértéssel, azért okosan!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

demike
2009. szeptember 21. 19:11
ez teljesen igaz.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását