2024. május 2. - Zsigmond

Sas Tamás új vígjátéka

Négy lány akcióban, érzelmekben és vidámságban gazdag napjáról szól Sas Tamás új filmje, a Szinglik éjszakája; az akció-vígjáték forgatása nem sokkal azután kezdődött, hogy a rendező befejezte Szélcsend című, három szereplős pszicho-thrillere balatoni forgatását.
2009. szeptember 20. vasárnap 20:00 - HírExtra
A nagyközönségnek szánt Szinglik éjszakája egyszerre lesz izgalmas, humoros és látványos, utóbbiról a kaszkadőrök közreműködésével készült, több kamerával rögzített jelenetek gondoskodnak - mondta Sas Tamás rendező az MTI-nek.

A mozit Egerben és környékén forgatják, a város ingyen bocsátja a filmesek rendelkezésére a helyszíneket, valamint különféle szolgáltatásokat.

A várhatóan február közepén debütáló film egy nap történetét meséli el. A sztori középpontjában a Hámori Gabriella alakította Juli áll, aki annak ellenére hozzá készül menni egy angol arisztokratához, hogy barátnőivel gyerekkorukban megfogadták, sosem mennek férjhez. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, hamarosan újabb nehézséggel szembesülnek: a helyi maffiózó elrabolja Juli antik jegygyűrűjét. A három barátnő igyekszik visszaszerezni az ékszert, ami számos humoros kalandhoz vezet, miközben Juli próbál helytállni az esküvői forgatagban. A tettre kész barátnőket Gallusz Niki, Szávai Viktória és Nagy Ilona kelti életre.

Sas Tamás, az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó és a Kalózok című népszerű filmek alkotója a nyáron egy másik filmet is forgatott: a Kovács Patrícia, Kováts Adél és Pálmai Anna főszereplésével készült Szélcsend egy vitorlás hajón játszódó thriller. A három nő közül ketten testvérek, egy pedig a fiatalabb nővér barátnője, illetve a lányok jövendőbeli mostohaanyja. A vitorláson játszódó pszichodráma a rendező szerint várhatóan a 2010-es filmszemlén mutatkozik be a közönségnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását