2024. május 3. - Tímea, Irma

Mary Zsuzsi: iszik és vezet?

Nincs túl jó bőrben, ennek ellenére tagadja Mary Zsuzsi, hogy masszív alkoholista lenne. A népszerű énekesnő újabban műsorvezetésre adta a fejét, hogy ezzel bizonyítsa: előre is tud nézni, nem csak a pohár fenekére.
2009. szeptember 15. kedd 11:59 -
Zsuzsi több mint két hónapja állt utoljára a sajtó rendelkezésére, azóta a médiamunkások csupán találgathatták, mi lelte az egykoron ünnepelt sztárénekest. Mint ismert, a – vélhetően komolyabb – alkoholproblémákkal küzdő Mary Zsuzsi azt követően vonult félre a világtól, hogy összetűzésbe keveredett volt férjével, a dúsgazdag vállalkozó Klapka Györggyel, majd szakított negyven évvel fiatalabb szerelmével.

Mint az énekesnővel készített Bors-interjúból kiderül, Zsuzsinak egyáltalán nem ízlett a magány, ráadásul „távollétében” folyton Klapka nyilatkozgatott helyette, aki pedig másról sem beszélt, csupán az énekes állítólagos alkoholproblémáiról és az azonnali beavatkozás szükségességéről.

Most azonban vége a takarózásnak: Zsuzsi a héten az RTL Klub Csak csajok című reggeli műsorának társ műsorvezetője lesz. Mindezt azért teszi, hogy ország-világ előtt bizonyítsa: még mindig él, ha nem is különösebben virul.

„Rám fér pár kiló, kétségtelen” – vallotta Zsuzsi a bulvárlapnak, amely azt is tudni véli, hogy a sztár több mint tíz kilóval könnyebb, mint fénykorában.

„Most híztam kettőt, ez is nagy eredmény ahhoz képest, hogy közel két hónapig nem nagyon tudtam enni. Bizony sokat fogytam” – zárta rövidre ezt a „súlyos” problémát az egykoron egy egész ország által ünnepelt előadóművész, aki azonban saját bevallása szerint is tart ex-férjétől.

„Én nem húzok ujjat a Klapkával! És nem veszek részt semmilyen sárdobálásban. Pedig ha egyszer kinyitom a számat…” – sejtelmeskedett Zsuzsi, aki több évtizedes együttélés után nyilván visszavághatna egykori hitvesének.

„Mond, amit akar, én nem veszem fel a kesztyűt. Pont azért vagyok itt, hogy megmutassam, nem igaz, hogy összeomlottam. Hát így néz ki egy alkoholista?” – kérdi Zsuzsi.

„Nem tetszik a volt uramnak, hogy sört iszom. Ennyi. Évtizedek óta megiszom egy-egy pohárral. Tele vagyok erővel, és energiával, ezt a műsorvezetést is azért vállaltam el, mert egyrészt kihívás nekem, másrészt a legjobb bizonyíték a jelenlegi testi-lelki állapotomra” – adott csattanós választ az állapotáról pletykálóknak Mary Zsuzsi.

Mint mondta, immár sokadszor kezdett új életet, és nagyon örül, hogy hétvégenként ismét a színpadon állhat. Múló szerelméről mindössze annyit közölt: „Tamással telefonon tartjuk a kapcsolatot, felnőtt emberként váltunk el egymástól.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását