2024. április 25. - Márk

Al Pacino már kilenc évesen szexelt!

Nem vesztegette az idejét minden idők egyik legnépszerűbb színésze, legalábbis ami a hölgyeket illeti...
2009. szeptember 14. hétfő 08:20 - HírExtra
Ma már sokan tudják a sztárszínészről, hogy igen sanyarú körülmények között, a Harlemben nőtt fel az 1940-es ávekben, olasz kivándorlók csemetéjeként. Azt azonban már kevesen gondolnák, hogy a Pacino nem csak az élet árnyékos oldalával, hanem örömeivel is ideje korán megismerkedett.

A szelíd maffiózónak is nevezett (a titulust állítólagos alvilági kapcsolatai miatt kapta, ám a neve előtt álló „Al” előtagnak ehhez természetesen semmi köze nincsen…) színész saját bevallása szerint hét esztendős korában járt először mozgóképszínházban, vagyis moziban.

Mint mondja, azonnal megragadta a filmvászon világa, ám egy ideig még csak álmodhatott a később beteljesült fantasztikus színi karrierről. Pacino félárvaként már tizenkét éves korában munkára kényszerült, ezért aztán az iskolában sem jeleskedett.

„Nem akartam dolgozni, de muszáj volt! Főként miután a nagyszüleim elköltöztek, és ketten maradtunk anyámmal. Tizenöt évesen már alig jártam suliba, tizenhét voltam, amikor anyám is a nagyszüleim után ment, és én egyedül maradtam. Kirúgtak az iskolából és ezután csupa fusimunka következett” – vallotta egyszer.

Pacino, mint mondta, mindent bevállalt, csakhogy előteremtse a pénzt egy színi tanfolyamra. Elmondása szerint volt újságkihordó, zöldséges, mozi termi jegyszedő is. A színészsulit végül is nagy nehezen, de elvégezte, így immár csak a tehetségétől no meg persze szerencséjétől függött, lesz e belőle valaki.

Első szerepeit csupán a hatvanas évek elején kapta, a nők terén viszont igen hamar a tettek mezejére lépett. „Kilencéves koromban megismerkedtem egy lánnyal és megfogtam a mellét, ő pedig kuncogni kezdett. Ezután meg voltam arról győződve, hogy tulajdonképpen lefeküdtem egy nővel, úgyhogy rögtön vettem is egy csomag óvszert” – vall Pacino első szexuális élményéről életrajzi művében, amelyből a Bors idéz.






Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását