2024. május 4. - Mónika, Flórián

Na jó, ez tényleg hihetetlen

Ilyet még biztosan nem pipált senki! Derren Brown, az ismert brit illuzionista besétált a stúdióba, és a lottósorsolással egy időben szépen bemondta a nyerő számsort. Lottószelvénye azonban nem volt, így mutatványával egyetlen centet sem kaszált.
2009. szeptember 11. péntek 08:59 - HírExtra
2, 11, 23, 28, 35, 39 – íme a bűvös sorozat, amelyet Brown nem sokkal hat fehér golyóbisra firkantott, majd a BBC hivatalos sorsolásával egy időben bemondta a gömbökön található számokat. És talált, és talált, és talált…

Szerda éjjel óta meg egész Nagy-Britannia találgat: hogy a francba sikerülhetett Brown-nak a hihetetlen bravúr? A hős eddig nem fedte fel titkát, bár ígéri: péntek éjjel egyenes adásban ad választ a kétkedőknek.

„Tudom, hogy sok kérdést felvet majd a sikeres bemutatóm, és remélem, mindet meg tudom válaszolni a péntek esti show-ban” – nyilatkozta a mágus.

Persze az internetes közösségi portálokon gyakorlatilag a történelmi tettet egy időben megkezdődött a találgatás. Vannak, akik azt mondják, sima kamuról van szó, a sorsolást felvételről játszották le. Olyan elméletekről is hallani, hogy Derren évekig tanulmányozta a sorsológépet, mire rájött, hogy némely számot gyakrabban választ a szerkezet. Mások pedig egyszeri és megismételhetetlen szerencséről beszélnek.

Így vagy úgy, mindenesetre még a „szakma” is csak kapkodja a fejét. „– Csak ültem három másik illuzionistával, de egyikünk sem tudta, hogy sikerülhetett. Sokkolta a varázslóvilágot” – árulta el Graham Harper, a Notthinghami Mágusok tagja.

Derren Brown a világ legszerencsésebb embere – vélhetnénk, hiszen a brit hatos lottó főnyereménye ezen a héten kereken nyolc milliárd forintnak megfelelő angol font volt. Ez azonban nem egészen így van. Mint kiderült, az illuzionista beleegyezett abba, hogy a brit szerencsejáték-szervezet letiltsa a játék e heti fordulójáról. Így Brown annak ellenére sem kasszírozott egy centet sem, hogy szerdán az övé volt az egyetlen telitalálat.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását