2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Hajdú Péter csődbe viszi Bagi-Nacsát?

A bíróság első fokon Hajdú Péternek adott igazat, aki 52 millió forint kártérítést követel a Bagi Iván - Nacsa Olivér humoristaduótól.
2009. augusztus 31. hétfő 11:46 - HírExtra
A Bors által megszellőztetett hírek szerint Hajdú Péter még 2006-ban hívta meg szilveszteri műsorába a népszerű humoristapárost, s a nagy sikerre való tekintettel még tíz alkalomra szerződtette őket.

Bagi és Nacsa azonban nem jelentek meg a felvételeken, ráadásul nem sokkal később már a TV2-n láthatták őket a nézők. Hajdú Péter végül bírósághoz fordult, 52 millió forintot és annak kamatait követelve a nevettetőktől.

A taláros testület első fokon Hajdúnak adott igazat, ám ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy meg is kapja a kért összeget. A műsorvezető elmondta, elégedett a döntéssel, Bagi Iván és Nacsa Olivér viszont nem volt hajlandó kommentálni a történteket.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Néga
2009. augusztus 31. 12:41
Nagyon helyes a Bíróság döntése.A Bagi meg,főleg a Nacsa akkora arcok lettek,hogy nem árt,ha kicsit visszavetetnek belőle.A Hajdunak meg,ha kára keletkezett-márpedig valószínűleg igen-,azt igenis térítsék meg.Különben is,a Bagi-Nacsa egy köcsög,humortalan senkik.
stefi
2009. augusztus 31. 12:38
Hajdú Péter az alig ismert televíziósok közül a legundorítóbb! Nagyképű, - indokolatlanul - buta, féltékeny, és a legbutább az ismert műsorvezetők közül.
Ha már műsort vezet, legalább készülne fel, ne járjon úgy, mint a Sebestyén Balázzsal készített interjun, ahol úgy égett, mint a Reistag!
Sarka Katának ha volna egy kis tartása, úgy hagyná ott mint eb a szarát!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását