2024. május 5. - Györgyi

Majka gyereket akar!

Nagy titkot osztott meg mindenkivel Majka, aki bevallotta, hogy gyereket szeretne. Igaz, még nem most, de a barátnő már megvan hozzá.
2009. augusztus 26. szerda 09:40 - HírExtra
Majkáról mindig is tudtuk, hogy mekkora nőcsábász, rengeteg magyar celeb hölgy is megfordult már az ágyában, most mégis meglepő kijelentésre szánta el magát. Szeretne apa lenni.

„Nagyon vágyom egy gyermekre, de ki nem. Imádom a gyerekeket, és már dolgozunk is a dolgon: az előkészületek már megvannak, de igazából szerintem ez egyelőre még korai lenne, hiszen még csak harminc éves vagyok. Szerintem az olyan típusú férfiaknak, mint én várniuk kell még egy ideig, mert ha nem lennék jó apa, akkor nagyot csalódnék magamban.” - mesélte Majka, aki azt is elárulta, hogy inkább kivárja azt az időt, amikor majd biztosan jó apja lehetne a gyermekének.

A stabil kapcsolat már meg van hozzá

A pókeres rosszfiú már két éve él boldog párkapcsolatban, elmondása szerint nagyon jól megvannak szerelmével. A Tabu Tv ennek ellenére egy olyan rendezvényen kapta el az egykori rappert, ahol egyedül jelent meg, s rögtön neki is szegezték a kérdést, hogy biztosan minden rendben van a magánéletét illetően.

„Kulturáltan jöttünk szórakozni, ugyanis a Pápai Joci barátom ad elő ma este egy számot a Michael Jackson emlékesten, itt a Kaméleonban, mi pedig lejöttünk őt megnézni, és már egyébként is rég voltunk szórakozni.” – nyilatkozott határozottan Majka.

Bár azzal ő is tisztában van, hogy veszélyes neki egyedül buliznia, mert néha bizony sokat iszik. S részegen ő képes meztelenül is táncolni, akár egy másik pasit is megcsókolna. Vajon ez már megtörtént egyszer? Erről nem beszélt Majka, de ahogy őt ismerjük, sosem lehet tudni.

Itt megnézhetik a Tabu Tv riportját Majkával!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását