2024. május 25. - Orbán

32 ezren áram nélkül

A Kanada keleti partvidékén fekvő Új-Skóciában 32 ezren maradtak áram nélkül a Bill hurrikán erős széllökései és a nyomában fellépő heves esőzések miatt - közölte a térség legnagyobb áramszolgáltató vállalata, a Nova Scotia Power.
2009. augusztus 24. hétfő 09:21 - HírExtra
A hurrikán ugyan vesztett korábbi erejéből, amint megérkezett az Atlanti-óceán hidegebb vizei fölé, de még mindig kellemetlenségeket okoz a lakosságnak. Új-Skóciában utakat zártak le a forgalom elől, Halifaxban több repülőgépjáratot töröltek, és a kompok sem indultak el. A viharjelzést már kiadták erre a térségre. Az embereket arra kérték, hogy maradjanak távol a tengerparttól.


A Maine amerikai szövetségi államban lévő Acadia Nemzeti Parkban több ember került a Bill hurrikán széllökései miatt a háborgó tengerbe vasárnap délután - közölte a tájvédelmi terület igazgatója. Sheridan Steele a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva elmondta: turisták egy szirtfalról figyelték a hurrikán által felkorbácsolt hullámokat, amikor egy különösen erős hullámlökés magával ragadott közülük húszat az Atlanti-óceánba. A helyi parti őrségnek nagy erők bevetésével sikerült kimentenie a bajba jutott embereket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását