2024. május 6. - Ivett, Frida

Döbbenetes tragédia a pályán - nyakát törte a versenyző

Újabb tragédia történt a versenypályán: ezúttal Thomas Knopper gokart pilóta veszítette életét verseny közben. A fiatal hollandnak esélye sem volt, a hírek szerint eltört a nyaka.
2009. augusztus 11. kedd 14:43 - HírExtra
A halálos baleset a nemzetközi német gokart bajnokság Liedolsheim-Dettenheimben rendezett hétvégi futamán történt. A fiatal, mindössze tizenkilenc éves holland Thomas Knopper olyan szerencsétlenül keveredett bele egy tömegbalesetbe, hogy eltörte a nyakát – másik három versenyző is komoly láb, illetve kézsérüléseket szenvedett.

A tragédia körülményei és helyszíne az alábbi videóban:

A dettenheimi szörnyűség már nem az első olyan tragédia az idei autó-motorsport idényben, melynek következtében fiatal, szinte még gyermekkorú versenyző veszítette életét. Néhány hete az egykori Forma-1-es világbajnok, John Surtees fia, John hunyt le egy fatális balesetben – erről az esetről ide kattintva olvashatnak, illetve megnézhetik azokat a szörnyű képsorokat is.
Forrás: HírExtra/Bild.de
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását