2024. június 15. - Jolán, Vid

Börtön vár Jacko orvosára!

Immár csak egy hajszál választja el dr. Conrad Murray-t, Jacko kezelőorvosát attól, hogy elmeszeljék a popkirály rejtélyes halála miatt.
2009. július 24. péntek 09:59 -
Házkutatást tartottak a Los Angelesi-i hatóságok dr. Conrad Murray-nél. A kiszivárgott információk alapján valószínűsíthető, hogy a portya eredménnyel zárult: immár elegendő bizonyíték gyűlt össze a rendőrség kezében ahhoz, hogy végleg a markában tudja a texasi illetőségű kardiológust.

Mint ismeretes, a nyomozók Murray-t emberöléssel gyanúsítják, ehhez kerestek bizonyítékot a doktor houstoni magánrendelőjében. Hogy pontosan mit találtak, azt nem lehet megmondani, mindenesetre az biztos, hogy a rendőrök jó adag merevlemezzel és egyéb dokumentummal megrakodva távoztak. A kutatást egyébként nem bízták a véletlenre: A Los Angeles-i és a houstoni gyilkossági csoport fakabátjai összesen tizenhárom autóval és a vizsgálódáshoz szükséges házkutatási paranccsal felszerelkezve érkeztek ki a helyszínre, ahol aztán több órát töltöttek a módszeres átfésüléssel.

Eközben Murray a Los Angeles-i rendelőjében tartózkodott, és valószínűleg azon törte a fejét, hogyan másszon ki a csávából. Valamit ugyanis muszáj lesz vallania a rendőrségnek, ha az első két kihallgatás után harmadjára is beidézik. Ráadásul Dr. Steven Hoefflin, a popkirály egykori plasztikai sebésze szerint Murray ne vegyen már tartós tejet, mert a legközelebbi rendőrségi pofavizit egyben a letartóztatás napja is lesz számára.

Hoefflin a brit The Sun-nak nyilatkozva megerősítette, hogy a rendőrségnek elegendő bizonyítéka van már, hogy börtönben juttassák Jackson két orvosát. (Mint arról korábban már beszámoltunk, a hatóságok dr. Arnold Kleint, a szupersztár bőrgyógyászát is szeretnék megmasszírozni.) További nyolc orvos pedig búcsút mondhat a praxisának, az eddigi adatok alapján ugyanis összesen annyi altatót sikerült felírniuk Jacko-nak, amennyitől egy elefánt is beadta volna a kulcsot.

A plasztikai sebész, aki a Jackson-família közeli barátjaként a nyomozók munkáját segíti, állítja: Murray doktor a végzetes éjszakán halálos adag altatóval tömte tele az énekest, majd maga is nyugovóra tért. A gond csak az, hogy egyikük nem ébredt fel többé…
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását