2024. április 29. - Péter

A robbantások miatt lemondta meccsét az MU

A péntek reggeli robbantások hírére lemondta ázsiai túrájának jakartai vendégszereplését a Manchester United labdarúgócsapata.
2009. július 17. péntek 11:44 - HírExtra
Az angol bajnok vezetői röviddel azután döntöttek így, hogy az indonéz főváros két luxusszállodája ellen szinte egy időben követtek el merényletet. A robbantásokban kilenc ember meghalt és több tucatnyian megsebesültek. A szigetországi csapat éppen az egyik megtámadott hotelben, a Ritz-Carltonban szállt volna meg vasárnap este.

A manchesteri csapat pénteken érkezett meg Malajziába, ahol szombaton játszik barátságos mérkőzést. Innen utaztak volna tovább Jakartába, ahol hétfőn Indonézia All Star-válogatottjával kellene megküzdeniük. A jövő vasárnapig tartó túra harmadik állomása a Koreai Köztársaságban, a negyedik, s egyben utolsó pedig Kínában lesz.

Az angolok pénteken, Kuala Lumpurban sajtótájékoztatót tartanak, ahol várhatóan tájékoztatást adnak majd a hétfői, jakartai meccs sorsáról. A találkozóra már minden jegyet eladtak a szervezők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását