2024. április 29. - Péter

Havi 10 milliós fizu? Vágó István a konkurens csatornán tér vissza

Hosszan tartó huzavona után Vágó István Otthagyta az RTL Klubot pár hónapja. Tegnap pedig aláírt a konkurens csatornához. A pletykák szerint havi 10 milliót fog keresni.
2009. július 2. csütörtök 10:49 - HírExtra
Vágó azért lépett le az RTL-től, mert nem tudta megvalósítani az ötleteit. Most, hogy átigazolt a konkurenciához ez a problémája is megoldottnak látszik. A TV2 induló, új vetélkedőjét, a Párbajt fogja vezetni. A kvízprofesszor széles tudására is szükség lesz ebben a műsorban, a Legyen Ön is Milliomos kekec Vágója már a múlté.

Vágó már el is kezdte az új műsor reklámjainak a forgatását a csatorna legnagyobb megelégedésére. Magyar Rita a TV2 szóvivője elmondta, hogy Vágó vérprofi, fegyelmezett és precíz, pedig a forgatás helyszínén 50 fok volt, de István állta a sarat.

Arra kérdésre, hogy Vágó valóban 10 milliót keres e majd ezzel a műsorral a szóvivő azt mondta, ez csak rosszindulatú pletyka. Az összeg nem stimmel, de üzleti titokra hivatkozva Vágó bérének valós összegét nem árulta el.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. július 2. 14:57
rohadt kerskedelmi csatornák mikor müvészek éheznek a cigányok a komcsik ilyen vagyonokat kapnak a semmiért nem szimpatikus amugy se lejárt lemez
lelem
2009. július 2. 12:18
Nagyon tisztelem Vágó urat, sőt, édesapját is, aki hajdan-- zeneszakköri tanárom volt,- de nem tudom felfogni, hogy 48 éves tanári múltammal nem tudok 20-a után a nyugdíjamból húst venni, csak kenyeret és tejet, és akkor mások, tudom értékesebb munkával, mégis, nem győznek pénzt keresni, és annyiszor mennek ide és oda dolgozni, ahányszor csak akarnak, míg a nyugdíjasokat elkergették a pályáról, nem dolgozhatnak...
Hogy és miért van ez így? Nem az ő fiztése érdekes, hanem a társaim és az én nyomorom...
Valaki mondja meg!...Könyörgöm...
De azért nagyon eredményes munkát kívánok Vágó Úrnak!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását