2024. május 2. - Zsigmond

Dunga: a két legjobb van a döntőben

A brazil labdarúgó-válogatott kapitánya szerint a Konföderációs-kupán nyújtott teljesítmények alapján a két legjobb gárda jutott döntőbe.
2009. június 28. vasárnap 12:31 - HírExtra
Juan már nem léphet pályára a dél-afrikai tornán, így helyén ezúttal is Luisao játszik a brazil védelem tengelyében. A brazil kapitány, Dunga számára még mindig kérdéses, hogy a középpályára Ramires vagy Elano kerüljön. Az amerikaiak részéről Michael Bradley eltiltását tölti, helyén vélhetően Damarcus Beasley veszi át.

A múltban a két válogatott eddig 15 alkalommal csapott össze, 14-szer nyertek a brazilok, míg az amerikaiak egy alkalommal tudták felülmúlni a selecaót. A dél-amerikai csapat 28-szor talált az amerikaiak kapujába, míg az észak-amerikai együttes mindössze 5 gólt szerzett Brazília ellen.

- A Konföderációs-kupán nyújtott teljesítmények alapján mondom, hogy a két legjobb csapat jutott a döntőbe. Az Egyesült Államok csapata nagyon taktikusan játszik, rettentő veszélyesen kontrázik, sok nehézség vár ránk. Legyőzték a spanyol nemzeti csapatot, amely jelenleg a világ legjobbja, ennél nem is kell sokkal többet mondanom – jelentette ki Dunga.

Várható kezdők:

Brazília: Júlio César – Maicon, Lúcio, Luisao, André Santos – Kaká, Felipe Melo, Gilberto Silva, Ramires – Luís Fabiano, Robinho
Egyesült Államok: Howard – Spector, DeMerit, Onyewu, Bocanegra – Dempsey, Beasley, Clark, Donovan – Davies, Altidore

Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását