2024. május 6. - Ivett, Frida

Mégsem ad pénzt a milliárdos

A dubaji származású Ahmed Bakro mégsem fektet pénzt a várpalotai futballba.
2009. június 25. csütörtök 22:33 - HírExtra
Az index.hu értesülése szerint a várpalotai önkormányzat csütörtöki testületi ülésén tárgyalta volna a befektető helyi stadionra vonatkozó vételi szándékát, de délelőtt Bakro ügyvédje telefonon jelezte, ügyfele eláll az üzlettől.

Németh Árpád polgármester az internetes lapnak annyit mondott, hogy a múlt heti írásos ajánlatot telefonon mondta le Bakro ügyvédje, aki nem indokolta meg a döntést, csak annyit közölt, visszavonja ajánlatát.

Bakro múlt hét szerdán juttatta el a két pályát, a lelátót és a hozzájuk tartozó kiszolgáló épületeket magában foglaló várpalotai stadion megvételére vonatkozó szándéknyilatkozatát az önkormányzathoz és a polgármesterhez. Az akkori bejelentés szerint a dubaji befektető akár tízmillió dollárt is áldozott volna arra, hogy Várpalota csapata, amely megyei elsőségével kivívta a jogot az NB III-ban való indulásra, két év múlva már az első osztályban játszhasson.

A Magyarországon élő üzletember mobiltelefonokkal kereskedik, valamint vendéglátással is foglalkozik. Ahmed Bakro – akinek Libanonban, Egyiptomban, Szingapúrban is vannak érdekeltségei – személyes jó barátja a dubaji uralkodó fiának, és tulajdonképpen az ő képviseletében támogatta volna a csapatot - nyilatkozta korábban az internetes portálnak a leendő befektető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását