2024. május 4. - Mónika, Flórián

Kiszel Tünde pedofil!

Ezen nincs mit szépíteni, Tünde kimondta: a fiatal fiúkra bukik. Önmagát nem tartja pedofilnak, ennek ellenére mégis csak a hamvasabb bőrű férfiak mozgatják meg a fantáziáját.
2009. június 22. hétfő 11:11 - HírExtra
Nem titok többé, hogy Kiszel Tündének bejönnek a fiatalabb fiúk, ráadásul a jóval zsengébbek, főleg hozzá képest. Azt nem lehet tudni, hogy Tünde hány éves, mert nagyon jól titkolja, bár azért az évek meglátszanak rajta.

Az egyik partyra is egy ifjú sráccal érkezett, nem csoda, hogy többen azt feltételezték, hogy Tündi új pasival kavar.

- Norbi egy régi kedves rajongóm, stylistem, és most vele jöttem el, mert ő is nagyon szereti az ilyen eseményeket. Elkezdtem nézelődni pasik terén, és nagyon sok helyes fiú van itt, már ki is néztem néhányat magamnak, de csakis fiatalok közül. - meséli Kiszel Tünde, és hozzáteszi: 25 éves korig minden pasi belefér.

Kisfiúk megrontója?


Tünde elmondta: nem fél attól, hogy pedofilnak tartják. Bár korát nem árulja el, látszik hogy a huszonnégy éves kísérője sokkal fiatalabb, mint ő.

- Norbi pont jó, pont ideális. Egy igazi jó barát, hódoló. Nagyon kedves, udvarias, figyelmes, lesi még a gondolataimat is. Kérdezi mindig, hogy éhes vagy szomjas vagyok-e. Nincsenek sztár allűrjeim, de szeretem, ha bókolnak. – vallotta be Tünde.

Nem jött zavarba akkor sem, amikor italozási szokásairól faggatta a riporter.

- Remekül állok az alkoholfogyasztással! Eddig három whiskyt ittam meg és két koktélt, úgyhogy most már nagyon jó hangulatban vagyok. Tudom hol a határ, de egy bizonyos alkoholszint kell, hogy jól érezzem magam. A hangulat fokozása érdekében szeretem az édes likőröket, azok igazi női italok, és csak utána indulok be. – mesélt alkohol fogyasztási szokásairól Kiszel Tünde.

Huszonöt éves fiúk vigyázat, mert Kiszel Tünde párt keres!
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását