2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Elképesztő! Dundika átalakította magát! - képpel!

Ahogy a cím is írja, Dundika, kedvenc nyuszink átfestette a haját, többé már nem szőke, hanem barna. Hogy miért is tett így? Azt majd ő elmondja.
2009. június 17. szerda 14:36 - HírExtra
Kedvenc playmate-ünk hatalmas átalakuláson esett át, ugyanis Dundika megvált szőke tincseitől, és barnára festette azokat. Az egyik rendezvényre libbent be az új frizurájával, ahol hatalmas nagy meglepetést okozott.

Mindenki szőkén ismerte meg anno, de elárulta, hogy valójában tizenéves kora óta világosítja a haját.

- Eredetileg gesztenyebarna hajam van, még tinédzserkoromban festette át szőkére. Régóta volt ugyanaz a hajszínem, és csupán valami változatosságra vágytam. – mesélte Dundika.

Azért nemcsak ez volt az oka a hirtelen hajszínváltozásnak, elárulta, hogy bizony szeretné, ha az emberek kicsit komolyabban vennék őt, hiszen már huszonhat éves, férjnél van, és mihamarabb anyuka is szeretne lenni.

- Remélem, hogy ezzel a hajszínnel más lesz majd a megítélésem is. Nem szeretném már, ha szőke cicababaként tekintenének rám, hanem egy komoly, felelősségteljes nőt látnának bennem. – vallotta be az egykori szőkeség.

Nemcsak a hajszínén változtatott, hanem az alakját is kezelésbe veszi, sőt! Egy teljes életmódváltáson túl fog esni a nyuszilány.

- Az utóbbi időben elhanyagoltam az edzéseket, a nyárra pedig szeretnék újra bomba formában lenni. A táplálkozásomon is változtatok, hogy ne szolgáljak rá a nevemre, amit a féktelen étvágyam miatt kaptam. – árulta el a napilapnak.

Immáron barna Dundikánk nagyon elégedett az eredménnyel, reméljük minél tovább láthatjuk őt ezzel a hajkoronával, mert tényleg nagyon jól áll neki.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását