2024. április 29. - Péter

Stadionépítés miatt mennek el a legjobbak a Valenciától

Spanyol sajtóértesülés szerint az FC Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet.
2009. június 13. szombat 15:43 - HírExtra
A Marca című lap úgy értesült, hogy a klubváltásért csaknem 40 millió eurót fizet majd a Real Madrid, de egyik egyesület sem siet a hivatalos bejelentéssel, néhány részletet illetően ugyanis még további egyeztetés szükséges.

Amennyiben ténylegesen létrejön az üzlet, Villa, a tavalyi Európa-bajnokság gólkirálya a harmadik nagy igazolása lesz a Florentino Pérez elnökölte madridi klubnak. Kedden a brazil Kaká megszerzése vált ténnyé, csütörtökön pedig a Manchester United jelentette be, hogy elfogadta a Real rekordösszegű ajánlatát Cristiano Ronaldóért, s egyben engedélyezte a portugál támadónak, hogy tárgyaljon a spanyolokkal.

A három futballista megszerzésére 200 millió euró körüli összeget költ a Real Madrid.

A 27 éves David Villa a legutóbbi bajnokságban 28 gólt szerzett, az FC Valencia azonban új stadion épít, így kénytelen megválni legjobbjaitól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását