2024. május 6. - Ivett, Frida

17 klub nevezését elfogadta az MLSZ

Tizenhét klub nevezését fogadta el a 2009/10-es élvonalbeli bajnokságra a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága.
2009. június 10. szerda 18:35 - HírExtra
Az MLSZ honlapja szerint szerda délutáni ülésén a Debrecen, az Újpest, a Szombathelyi Haladás, a Zalaegerszeg, a Kecskemét, a Fehérvár, az MTK Budapest, a Győri ETO, a Kaposvár, a Vasas, a Paks, a Diósgyőr, a Budapest Honvéd és a Nyíregyháza mellett a jelenleg NB II-es csapatok közül a Ferencváros, a Pápa és a Pécs jelentkezését fogadta el a testület.

A Gyirmót SE határidőn túl benyújtott nevezését a bizottság a késedelemre hivatkozva elutasította, azzal a megjegyzéssel, hogy akkor is ez lett volna a döntés, ha a klub időben küldi el a szükséges dokumentumokat, mivel az NB II Nyugati csoportjának éllovasa nem rendelkezik az indulás egyik előfeltételének számító klublicenccel.

Ez a döntés azt jelenti, hogy a Gyirmót hiába nyeri meg esetleg az NB II Nyugati csoportját, nem juthat fel a Soproni Ligába. Helyette ez esetben is a második helyért harcoló Pápa és Pécs közül kerül ki feljutó.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását