2024. május 6. - Ivett, Frida

Pártértekezlet helyett kongresszus

Pártértekezlet helyett kongresszus összehívását javasolják a Fejér megyei szocialisták - jelentette be a párt megyei elnöke kedden Székesfehérváron.
2009. június 9. kedd 12:54 - HírExtra
Horváth András sajtótájékoztatón elmondta: a következő időszakban a pártnak ki kell alakítania az országgyűlési- és önkormányzati választásokra való felkészülés "menetrendjét", meg kell határoznia az azzal kapcsolatos feladatokat, továbbá okulva az európai parlamenti választás tapasztalataiból, közérthető politikai válaszokat kell adnia a társadalmat feszítő kérdésekre.

A Fejér megyei szocialisták fontosnak tartják azt is, hogy a következő időszakban meghatározzák az országos-, a területi- és az egyéni képviselő jelölt-állítás szempontjait.

Márton Roland, az MSZP székesfehérvári elnöke szerint a párt - amelynek most erőt kell gyűjtenie - tartalmi és személyi megújulásra is vár. Mint mondta, olyan politikusokra van szükség, akik képesek lépésenként ledolgozni a párt jelenlegi hátrányát.

Az MTI hétfőn írt arról, hogy értesülései szerint Szili Katalin házelnök pártértekezlet helyett kongresszus összehívását javasolta. Szili Katalin ezt azzal indokolta, hogy szerinte "kíméletlen őszinteséggel" kell szembenézni az európai parlamenti választás eredményével. Úgy fogalmazott: "agyonvertek bennünket".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását