2024. május 5. - Györgyi

10 ezer dollárért versengenek itthon

Néhány éljátékos kivételével szinte a teljes magyar élmezőny elindul a 10 ezer dollár összdíjazású, Antalis női tenisztornán, amelyet jövő keddtől vasárnapig rendeznek meg a Grand Slam Park Teniszklubban, Budapesten.
2009. június 3. szerda 20:44 - HírExtra
A viadalon a 32-es főtáblán kapott helyet Király Pálma, Filipovszki Alekszandra és Jani Réka-Luca - mondta az MTI-nek Lukács Gábor.

A versenyigazgató elmondta, hogy még a tengerentúlról, az Egyesült Államokból és Mexikóból, továbbá a Dél-afrikai Köztársaságból is érkeznek a versenyre, amelyre 14 országból összesen ötven teniszező jön el a magyar fővárosba.

"A vasárnapi döntő győztese 1560 dollárral lesz gazdagabb és hat világranglista-pontot kap. Bízom abban, hogy az elmúlt évhez hasonlóan, magyar teniszező is bejut a fináléba" - tette hozzá Lukács Gábor.

Tavaly az akkor még 16 esztendős Filipovski Alekszandra jóvoltából volt hazai résztvevője a finálénak.

A Kamaraerdőhöz közeli, a Kapolcs utcában található pályán a szombattól hétfőig a kvalifikációt bonyolítják le, keddtől jövő vasárnapig - 10 órától - pedig a főtábla összecsapásait rendezik meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását