2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tíz nő, akikkel minden férfi összebújna!

Hogy kik azok, akiket mindenki akar? Akik a legszebbek? A Maxim férfi magazin megkérdezte szavazóit, s ők bizony döntöttek, íme a Top 10 legszexisebb nő a világon!
2009. május 14. csütörtök 19:09 - Kővári Adrienn

5. Mila Kunis

Színészkedik, modellkedik, igyekszik szexis testét mindenhol megmutatni. Hangjára is büszke, ugyanis ő a Family Guy oszlopos szinkronhangja, ő kölcsönzi a hangját Meg Griffin-nek. Ha valaki látta a Max Payne-t, akkor könnyen megeshet, hogy vele is összefutott a mozivásznon, mégha a film meg is bukott, Mila csak növelte a nézettséget.

4. Malin Akerman

A Watchmen legszebb szereplője, jelenleg szőke hajjal pózol meztelenül a magazinok hasábjain. Büszke testére, idomaira, és valljuk be, van is mire. Nemcsak színészkedik, hanem modellként is jegyzik, bár ez sem meglepő. Szinte a listán szereplő összes hölgynek van valamilyen köze a modell szakmához.

3. Bar Refaeli

Aki nem ismerné, ő egy izraeli modell, s teljesen hitelesen igazolja azt a tényt, hogy a keleti szekcióban igenis szexisek a nők, sőt! Olyan tökéletes idomokkal van megáldva a modell, hogy joggal irigykedhet rá mindenki. Az biztos, hogy nála jobban bikinit, senki sem tud reklámozni, nem hiába végzett a dobogós harmadik helyen.

2. Megan Fox

Érdekes, de az FHM szavazásán is a második helyen végzett a Transformers dögös színésznője. Angyalarcú, miközben körüllengi a fülledt erotika, ami ellen még ő maga sem tud mit tenni. A minap azt is bejelentette, hogy biszexuális, ráadásul tetszik neki Oliva Wild, a Dr. House leszbikus orvosa.

1. Olivia Wild

Az első helyen nem más végzett, mint egy igazi istennő, a Dr. House "Tizenhármasa". A színésznő érdekessége, hogy már több filmben is, mint leszbikus szereplő tűnt fel a színen. Ráadásul a második helyezett, Megan Fox is úgy nyilatkozott róla, hogy bizony nagyon szexisnek tartja Oliviat. Ha ezek ketten egyszer összejönnének...

Így zárult a Maxim szavazás Top 10-e. A száz legdögösebb nő közé még bekerültek olyan nagy nevek is, mint Michelle Obama (93), Emma Watson (82), Freida Pinto (49), Avril Lavigne (44), vagy a tinisztár Vanessa Hudgens (27). A legmeglepőbb, hogy az anorexiás, drogos Lindsay Lohan a 23. helyen végzett. És aki épphogy lecsúszott? Az bizony Jessica Biel volt, ő a tizenegyedik helyen végzett.
Forrás: HírExtra/celebrity mania/Maxim

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását