2024. május 13. - Szervác, Imola

Mexikói a Klub-vb második résztvevője

A mexikói Atlante labdarúgócsapata is ott lehet az Egyesült Arab Emírségekben decemberben sorra kerülő klubvilágbajnokságon, miután megnyerte a CONCACAF zóna Bajnokok Ligáját.
2009. május 13. szerda 13:29 - HírExtra
A gárda a döntő első mérkőzésén 2-0-ra legyőzte szintén mexikói riválisát, a Cruz Azult, így a keddi gólnélküli döntetlennel elhódította a kupát. A sertésinfluenza miatt két héttel halasztott második találkozót teltház előtt rendezték. Ez a finálé volt az elmúlt négy évben a harmadik olyan, melyet két mexikói alakulat vívott egymással.

A múlt héten az új-zélandi Auckland City szerzett elsőként részvételi jogot a klub-vb-re, miután győzött a Bajnokok Ligája óceániai megfelelőjének tekinthető O-League döntőjében.
A december 9. és 19. között sorra kerülő tornán a hat kontinentális klubsorozat győztese, valamint a házigazdák egy együttese indulhat. A legutóbbi, Japánban rendezett klubvilágbajnokságon a tavalyi BL-győztes Manchester United diadalmaskodott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását