2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő! Benkő a kamerák előtt mozdult rá Dundikára!

A ma esti Kalandra fal! adásában ismét elszabadultak az indulatok. Katus Attila go-go táncost kapott, míg Benkő összemelegedhetett Dundika intim testrészével.
2009. május 11. hétfő 09:30 - HírExtra
Az RTL Klub legújabb műsorában a celebek egyre nagyobb kihívások elé néznek. A Kalandra fal! egyik múlt heti adásában, erotikus pózokban érkeztek a falak, de a ma esti adásban is hasonló próbatétel elé néznek a celebek.

Katus Attilának egy szava sem lehetett, mert ő egy nagyon szexi go-go táncost kapott az ölébe. Mégsem volt újdonság ez a számára, hiszen harmincadik születésnapjára is egy ehhez hasonló ajándékkal lepték meg a barátai, bár ott még egy kígyó is fokozta a hangulatot. Egyedül csak az volt zavarba ejtő neki, hogy ezt most az egész ország látta.

- Valóban pikáns volt az, ahogy a táncosnő erotikus táncát lejtette, nem is vettem zokon. A hölgy férfiembert próbáló feladat elé állított, élő adásban, ilyenben még nem volt részem. Hogy igazán kínos legyen a szituáció, a végén mindketten belecsobbantunk a medencébe, vagyis egy közös fürdőzéssel zárult a kaland. – mesélte a Borsnak Attila.

De nemcsak Katus Attila örülhetett, sőt! Talán Benkő Dániel boldogsága sokkal nagyobb volt, mert ő nem mással kerülhetett intim közelségbe, mint Dundikával. A lantművésznek egy életre szóló élményben volt része, amikor is az arca milliméterekre volt Dundika legintimebb testrészétől.

- Azóta is róla álmodom, Dundika ezerszázalékos nő, irigylem is a hapsiját. Nagyon vissza kellett fognom magam, mert ez a póz a saját repertoáromban is szerepel. Csodálatos volt, ahogy a legféltettebb testrésze tapintható közelségbe került, egyenesen az arcomhoz. Bevallom még a szuszpenzorom is megmozdult. – árulta el Benkő Dániel mély élményeit, a modellt illetően.

Vajon Dundika hogyan élte meg ezt a nagyon is erotikus pillanatot?

- Dániel a kamerák előtt rájátszik a szerepére, egyébként nem olyan veszélyes, nagyon jó fej a pali. Persze néha túlzásokba esett, de a férjem szemmel tartotta. – árulta el Szentiványi Hajnalka.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását