2024. március 29. - Auguszta

A tragédia küszöbén?! Hol szül majd Marsi Anikó?!

Nem tudjuk, hogy Marsi Aikó hol fog szülni, de valahol fog. Lehet, hogy az utca kövén? Palik László cserben hagyja a feleségét? Hihetetlen emberi sorsok.
2009. május 7. csütörtök 15:39 - HírExtra
Palik László megy versenyt közvetíteni külföldre, miközben a gyereke bármelyik pillanatban megszülethet. A Blikk című kultúrlap nem tudja, hogy hogyan fogják szülni vinni Marsi Anikót, s lássuk be, hogy ez a kérdés a társadalom kulturális identitása szempontjából létfontosságú. Nézzük hát.

Mindig van valaki a közelemben, aki készen áll arra, hogy elfuvarozzon szülni – mondja a világsztár. Ezzel úgy fest, hogy a kultúrlap cikkének címében feltett kérdés meg is van válaszolva, hátra lehet dőlni. Ugye, micsoda izgalmak, a tegnapi Chelsea-Barcelona focimeccs ehhez képest kutyafüle volt.

Viszont elképesztően fontos információkat szedett ki Marsi világsztárból a szerző: megtanult ülve aludni! Akkora a pocakja, hogy fekve nem tud pihenni. Micsoda tragédia, szegény… főleg, hogy Palik Laci nem mehet be a szülőszobába, oda az asszony nem engedi be.

Hihetetlenül izgalmas!

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gonosz maci
2009. május 8. 11:43
Má mér? Siófokon nincsen erre a célra alkamas intézmény???
Katalin7
2009. május 8. 10:35
Hát....én Anikó helyében nem nagyon reklámoznám, hogy a férjének nyilvánvalóan fontosabb holmi verseny, mint a gyermeke születése, szóval a családja. Szerintem úgyis nyilvánvaló hogy Paliknak mi az igazán fontos.........
kalem
2009. május 8. 00:01
Hétfőn összeül az országgyűlés,többórás hozzászólás után,lehet hogy valami baromságot tudnának összehozni.Jav:ha itt az ideje guggolj és PUTTY!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását