2024. május 14. - Bonifác

Meztelenül sétált a sztár - letartóztatták

Közszeméremsértés miatt letartóztattak egy híres japán popénekest csütörtök hajnalban, mert részegen és meztelenül hangoskodott egy tokiói parkban - adta hírül a Kyodo japán hírügynökség.
2009. április 23. csütörtök 23:45 - HírExtra
A 34 éves Kuszanagi Cujosit, a SMAP popegyüttes énekesét helyi idő szerint hajnali háromkor vették őrizetbe, miután a tokiói Akaszaka park környékén lakók azzal a bejelentéssel fordultak a rendőrséghez, hogy egy fiatalember zajongásától nem tudnak aludni.

"Mi rossz van a meztelenkedésben?" - kérdezte a rendőrségi kihallgatás során a rendszeres tévés szerepléseiről ismert énekes, akinek véralkohol szintje 0,8 milligrammos volt.

A híresség 1991 óta tagja a SMAP együttesnek, és sokat szerepel tévésorozatokban, illetve filmekben. Sokan a koreaiul is folyékonyan beszélő popsztárt tartották az együttes egyik legkomolyabb tagjának.

Kuszanagi jelenleg a japán kormány megbízásából az egyik népszerűsítője az analóg televíziós rendszerről a digitálisra való átállásnak, de az incidens után a távközlési minisztérium jelezte, hogy megválna tőle.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását