2024. május 2. - Zsigmond

Bolívia: Leszámolással fenyeget a kormány

A bolíviai kormány "irgalmatlan és könyörtelen lesz azokkal szemben, akik kezet emeltek Bolívia területi egységére" - jelentette ki Alvaro García Linera alelnök a helyi sajtó csütörtöki beszámolója szerint.
2009. április 23. csütörtök 18:36 - HírExtra
A külföldön tartózkodó Evo Morales elnököt helyettesítő alelnök a minisztertanács szerdán tartott üléséről tájékoztatta ezekkel a szavakkal a sajtót, és megfenyegetett mindenkit, aki támogatta Rózsa Flores Eduardót és csoportját. A lelőtt magyar férfinak a bolíviai médiában mindenhol ismertetett tévé-interjújáról Alvaro García kijelentette, hogy az cáfolhatatlanul megerősíti a kormány előzetes információit a felszámolt csoport "erőszakos, fegyveres, antidemokratikus és szeparatista céljairól".

Az alelnök felszólította a bolíviai állampolgárokat, hogy siessenek a biztonsági erők segítségére a tények felderítésében, az ellenzéket pedig arra, hogy nyilvánosan vonja vissza azt a vádját, hogy a csoport felszámolása csak "egy show és hazugság" volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását