2024. május 6. - Ivett, Frida

Zimány Linda megint egy énekesre hajt!

Zimány Linda szerelmes vagy csak szeretne szerelmes lenni Éder Krisztiánba. Az biztos, hogy sok időt töltenek együtt, de ezenkívül mindent tagadnak.
2009. április 21. kedd 12:59 - HírExtra
Úgy tűnik, hogy Zimány Lindának ismét sikerült egy énekest becserkésznie, mert mostani barátja is zenész körökben mozog. Persze a fiatalok mindent tagadnak, vagyis nem mondanak semmit se, csak az biztos, hogy Linda sok időt tölt az énekes, Éder Krisztián társaságában.

Több helyszínen is látták őket egymásba gabalyodva. A szemtanuk szerint szemmel látható, hogy több is van a két fiatal között között, de ők ennek ellenére sem hajlandók nyilatkozni.

Hogy ki is ez az Éder Krisztián? Művésznevén SP, tavaly jelentette meg első önálló nagylemezét, amelyen több dal is slágerlistás lett. A lányos kinézetű fiúért lányok hada rajong, így nem csoda, ha Zimány Linda szeme is megakadt rajta. Ráadásul mégis csak zenész, és Kefir, Mark után muszáj egy újabb énekessel villognia. Nem szakadhat meg a hagyomány.

Éder Krisztián nem hajlandó nyilatkozni a zenén kívül másról

- A magánéletemről eddig sem nyilatkoztam, és ezentúl sem szeretnék. Amióta ismertebb vagyok már több lánnyal próbált összehozni a sajtó. Azt szeretném, ha zenei munkásságom kapcsán foglalkozna velem a média, számomra sokkal fontosabb, hogy hamarosan az egyik nagy kiadónál jelenik meg a lemezem. – mesélte SP, azaz Krisztián a Borsnak.

Az biztos, hogy mostanában Linda cseppet magányos. Leghosszabb kapcsolata még Kefirrel volt, az egykori V-Tech énekesével. Öt évig alkottak egy párt, de a szakítás óta már nem is beszélnek egymással. Később együtt járt Bódi Sylvi öccsével is, de a románc nem tartott sokáig. Legutóbb Markkal, a tini sztárral próbálkozott, de nekik sem működött. Lehet, hogy Lindával van a baj?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását