2024. május 3. - Tímea, Irma

Megdöbbentő! Újabb miniszteri bukás

Hatalmasat bukott a leendő gazdasági miniszter. Mindez egy autóversenyen történt, ahol Vahl Tamás kisodródott a versenyautójával az egyik kanyarban. Egy néző is a kocsija alá került.
2009. április 16. csütörtök 11:59 - HírExtra
Vahl Tamás autóversenyző. Vahl Tamás gazdasági szakember, vállalatvezető. Vahl Tamás a Magyar Köztársaság leendő gazdasági minisztere.

A minap ezek majdnem múlt időbe kerültek, mert az egyik raliversenyen óriásit bukott a leendô gazdasági miniszter. A borulás a Mecsekben történt, Vahl már tapasztalt pilótaként ült a volán mögé. Egy hatalmas szaltó után Vahl Tamás, illetve a kocsija alá került néző csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta a balesetet.

Nem ez volt az első ilyen eset.

2004-ben ugyanis a híres mecseki hegyi versenyen szabályosan fejre állt Renault Cliójával, és maga alá gyűrt egy nézőt is. Vahl sértetlenül szállt ki az autóból. A szurkoló ijedtében még el is menekült a helyszínről, ám később megtalálták, de nem találtak rajta sérülést, és Vahl is karcolás nélkül úszta meg a borulást.

A sikeres üzletember egyébként évek óta rendszeres résztvevője a gyorsasági autóversenyeknek, az egyik internetes oldal össze is gyűjtötte eredményeit, amelyek tanúsága szerint a leendő tárcavezető inkább a „nem a győzelem, hanem a részvétel a
fontos” szellemében versenyez.

Az informatikai iparágban nevet szerzett leendő tárcavezető a hírek szerint kevéssé szorult szponzorokra, leginkább kedvtelésből indul versenyeken. Annyit tudni, hogy Vahl Tamás kedvenc versenyzője Michael Schumacher, versenyautója a Ferrari, utcai autója a Maserati.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását