2024. április 19. - Emma

Tragédia! Haldoklik Charlie angyala

Farrah Fawcett, a Charlie angyalai egykori sztárja életveszélyes állapotban került kórházba, s az orvosok szerint már nincs esélye a felépülésre.
2009. április 7. kedd 07:50 - HírExtra
Szomorú, de a vásznon sebezhetetlennek hitt hősöket is utoléri a végzetük előbb vagy utóbb. A hatvankét éves Farrah Fawcettet, a Charlie angyalai egykori sztárját kritikus állapotban szállították kórházba. A színésznő már három éve harcol a vastagbélrákkal, de úgy látszik, elfogyott az ereje. Hiába vett részt nem is olyan régen Németországban egy kísérleti stádiumban lévő őssejtkezelésen, betegsége már a végső stádiumba ért.

Fawcettet jelenleg Los Angelesben ápolják egy klinikán, ahol fia, Redmond mellett volt kedvese, Ryan O’Neal is folyamatosan mellette van. Az orvosok azonban már nem sok jót jósolnak az egykori angyalnak, állapota ugyanis egyre romlik, s félő, hogy soha többet nem hagyhatja már el a kórházat…

Az 1947. február másodikán született színésznő számos filmben és sorozatban is felbukkant, a legtöbben mégis Charlie egyik angyalaként ismerik, akit 4 éven keresztül, 29 epizódban alakított a népszerű TV sorozatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását