2024. május 2. - Zsigmond

Őrület! Schobert Norbi lehetetlent kér feleségétől

Schobert Norbi nagyon szereti, ha Réka nőiesen öltözködik. De ha úgy öltözik, akkor Norbit az nagyon zavarja. Hogy is van ez?
2009. március 31. kedd 10:59 - Hírextra
Rubint Réka imád nőiesen öltözködni. A gyönyörű nő szenvedélyesen gyűjti a szép cipőket és táskákat, rengeteg lábbelijét eredeti dobozaiba csomagolva féltve óvja óriási gardróbjába. Imádja a színes ruhákat, ha rossz kedve van szándékosan ölt harsány színeket, amelyek jó hatással vannak közérzetére.

„Igazából a férjem, Schobert Norbi hozta ki belőlem az igazi nőt. A párom ugyanis bolondul a magassarkú cipőkért, ezért igyekszem a kedvébe járni. Az az egy kérése volt, hogy ne legyek nála magasabb, de sajnos ez nem mindig sikerül. Mivel csupán 4-5 centiméter különbség van köztünk, ezért a 10-12 centiméteres sarkú lábbelikben
jócskán magasabb vagyok nála” – nyilatkozta Rubint Réka.

„A gyönyörű hernyóselyem koktélruhát Benes Anita tervezte. Már hét éve az ő ruhakölteményeit viselem, ha elegáns partyra vagyok hivatalos. Ez a Svarowski kristályokkal díszített modell, amely hagymaszoknyában végződik, az idei év egyik nagy slágere. Imádom a testhezálló ruhákat és előszeretettel bújok cicanadrágba, amely kihangsúlyozza izmos alakom.

Érdekes, hogy sokáig nem volt a ruhásszekrényemben lila és szürke, mára viszont kedvenc árnyalataimmá léptek elő, és remekül tudom őket kombinálni. Ha otthon vagyok a gyerekekkel, elsősorban a kényelemre törekszem. Ez a piros szűk nadrág azonban igen praktikus, hiszen ha magassarkú cipőt és egy topot választok hozzá, az utcán is bátran viselhetem ezt az összeállítást.

Itt a tavasz, és előkerülnek a miniruháim amelyeket nagyon kedvelek. Ha Norbival vacsorázni készülünk, biztosan egy ilyen stílusú modellt választok. Imádom a szép kiegészítőket, előszeretettel hordok karkötőket és fülbevalót. A napi másfél órás edzésekhez sportmelltartót választok. Fontos, hogy az aktív mozgáshoz jó minőségű és strapabíró fehérneműt viseljünk, ami nem használódik el idő előtt” – mesélt el mindent a fitneszguru-feleség, Rubint Réka.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását