2024. május 7. - Gizella

Rettegő anyák: a kéjgyilkos szabadlábon

Minden idők egyik legnagyobb magyar nyomozása eddig nem derítette fel, ki erőszakolta és ölte meg a diszkóból hazafelé tartó 14 éves Nórit.
2009. március 30. hétfő 10:59 - Hírextra
Hiába fektet a rendőrség emberfeletti energiát abba, hogy kiderítse, ki ölhette meg a kiskunlacházi tinédzsert, a nyomozás egyelőre nem járt eredménnyel. Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnűgyi osztályának igazgatója elmondta, eddig 500 embert hallgattak ki, száz DNS-mintát elemeztek, valamint húsz gyanúsítottat vetettek alá hazugságvizsgálatnak.

„Ez az ügy olyan, mint egy tízezer darabos puzzle” – jelentette ki a Blikknek Papp.

A 14 éves kislány holttestét édesapja találta meg tavaly november 23-án. Nóri éppen egy átmulatott éjszaka után tartott hazafelé, mikor hajnali három óra körül valaki megtámadta, megerőszakolta, és megfojtotta.

A rendőrség már ellenőrizte a kislány barátait és ismerőseit, számítógépét és híváslistáját is. Kihallgattak mindenkit, aki a kérdéses éjszaka a diszkóban tartózkodott, ám a helyszínen talált DNS-minta ellenére sem sikerült még beazonosítani a tettest.

A nyomozás során felmerült, hogy egy magányos kéjgyilkos végezhetett Nórival. A rendőrségnek szakértők szerint ebben az esetben igazán nehéz dolga lesz, hiszen ezek az emberek teljesesen normális hétköznapi életet élnek. Még a legközelebbi ismerőseik, családtagjaik sem gyaníthatnak semmit titkos, brutális vágyaikról.

A család elkeseredetten várja, hogy a 11 milliós nyomravezetői díj és a rendőrség megfeszített munkája végre a rácsok mögé juttassa imádott lányuk gyilkosát.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását