2024. május 9. - Gergely

Messi Maradona mezében játszik

A Venezuela elleni vb-selejtezőn, majd az azt követő válogatott meccseken is Lionel Messi játszik a legendás 10-es számú dresszben.
2009. március 27. péntek 17:05 - HírExtra
Elismerésben részesült Lionel Messi, a Barcelona és az argentin válogatott zseniálisan cselező támadója, amennyiben Diego Maradona korábbi legendás 10-es számú dresszében futballozhat. Közismert, Maradona jelenleg a dél-amerikai együttes szövetségi kapitánya, és alapemberének nevezi az Európában szereplő légióst.

Az El Mesiah becenevű támadót az argentínai edzőtáborban arról is faggatták, valóban olyan könnyen túljut-e a Barcelona a Bayern Münchenen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, mint amennyire előzetesen azt sokan tippelik? - Lehet, hogy egyes szurkolók így gondolják, jómagam - bár nem félek a németektől - csak abban bízom, hogy az első, hazai találkozón jelentős előnyre teszünk szert. Ha nem, akkor viszont erősen megizzadhatunk... - válaszolta Messi a Sky Sports kérdésére.
Forrás: Futballista.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását