2024. május 9. - Gergely

Koemanék Albániában készülnek

Délután egy órakor szállt le Tiranában az a repülőgép, amelyen a szombati, albánok elleni világbajnoki selejtező mérkőzésre készélő magyar labdarúgó-válogatott utazott.
2009. március 27. péntek 14:12 - HírExtra
Erwin Koeman szövetségi kapitány csapatát kellemes, 16-18 fokos hőmérséklet fogadta és az időjárás-jelentések szerint hasonló idő várható a meccs napján is - tájékoztatta az MTI-t a helyszínről Serényi Péter sajtófőnök.

Ezt követően a nemzeti együttes elfoglalja a szállását, amely alig száz méterre található a találkozó helyszínéül szolgáló stadiontól. A csomagokkal kisebb problémák akadtak a repülőtéren, így azokat a válogatott után szállítják majd a szállodába. A szakvezető 18:30-tól vezényel edzést.

A szombaton 20:30-kor kezdődő összecsapáson holland játékvezetők dirigálnak majd, ami azért érdekes, mert mindkét gárdát holland tréner irányítja, ugyanis az albánok kapitánya Arie Haan. A mérkőzés vezetőbírója Bjorn Kuipers, a két asszisztens Patrick Gerritsen és Wilco Lobbert, a negyedik játékvezető pedig Bas Nijhuis lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását