2024. május 10. - Ármin, Pálma

Krizsó Szilvia potenciális miniszterelnök!

A szocik lázasan keresik az új kormányfő-jelöltet, de nem igazán akar összejönni. Mert egy dologra nem gondolnak.
2009. március 27. péntek 10:49 - Pénzes Dávid
A szocialisták minden követ megmozgatnak, minden szóba jöhető embert megkeresnek, hogy ráleljenek arra a személyre, akit majd támogatni tud a Szabad Demokraták Szövetsége is. ezek közt főként kopőaszodó közgazdászok, életük derekán jócskán túl lévő pénzügyi szaklemberek vannak. Pedig lehetne egészen más is a szempont.

Vannak a világnak boldogabb pontjai, ahol a miniszterek közt olyan fiatal bombázók vannak, akik igazi ékességei kormányuknak. Összeszedtük, azokat a hölgyeket, inkább idomaikkal és szép mosolyukkal huppantak a bársonyszékbe, mintsem évtizedes szakmai tapasztalatuk révén.

A francia kormányban lelhetünk rá Christine Kellyre, aki az igazságügyi minisztérium vezetését fogja vinni nemsokára. Hogy miért rá esett Nicolas Sarkozy elnök választása nyomban kiderül, ha rápillantunk. A 39 éves bombázó eredetileg tévébemondó volt, innen került az ország egyik legfontosabb minisztériumának élére.





Németországban a 34 éves Manuela Schwesig a sztár. Október óta vezeti a szociális minisztériumot. A karcsú szőke csinibaba minden megszólalásában hangsúlyozza, hogy mennyire odafigyel az étkezésére, ám a szépségével kapcsolatos megjegyzésekre csak pironkodva mosolyog.






Silvio Berlusconi, az olasz miniszterelnök, nagy nőfaló hírében áll. Megteheti, hiszen hatalmas a vagyona, és nagy a hatalma – ennek pedig nehéz ellenállni. Ő már Sarkozy előtt rájött, hogy a televíziós műsorvezetőnők alkalmasak egy miniszteri tárca vezetésére. Mara Carfagna a 32 éves démon az esélyegyenlőségi minisztériumot viszi.





Argentínában az ország elnöke az, aki még 56 évesen is megdobogtatja a férfiszíveket. Cristina Fernandez de Kirchner remekül tartja magát, sok húszéves megirigyelheti az alakját. A kétgyermekes anyuka számos teendője mellett , mindig ad magának napi két órát, amikor a testét edzheti.





Julia Tyimosenkot taláűn nem is kell bemutatni senkinek. Az ukrán miniszterelnök asszony, a környék egyik legszebbje. A kökemény politikus, puha idomai minden tárgyalópartnerében egészen másfelé viszik a gondolatok fonalát, mint amerre a protokoll megkívánná.






Mivel Franciaországban és Olaszországban is televíziós műsorvezetőből lettek miniszterek a csinos hölgyek, a HírExtra szerkesztősége arra gondolt, ezt a jó szokást átvehetnénk. Így Krizsó Szilvia a Szólás Szabadsága szépsége is kaphatna egy bársonyszéket. Sőt ebben a nagy miniszterelnök keresési őrületben, akár a kormányfői tisztséget is elvállalhatná. Szilvia nem csak a szépségével, de szakmai tapasztalatával és politikai jártasságával is megérdemelheti a címet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását