2024. május 3. - Tímea, Irma

Jacko bekezdett: koncertek jövőre is

A jövő év elejéig meghosszabbították Michael Jackson eredetileg csak idén nyárra tervezett londoni koncertsorozatát, amelynek jegyeit máris fontezrekért árulják az üzérek.
2009. március 12. csütörtök 12:34 - HírExtra
A több mint egy évtizedes turnészünet után visszatérő popkirály július 8-ai kezdettel eredetileg tíz koncertet kötött le a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 Arénában.

A hivatalos jegyárusítók által "példátlannak" nevezett kereslet nyomán azonban először szeptemberig, majd csütörtöki bejelentés szerint 2010 februárjáig meghosszabbították az előadássorozatot.

A csütörtöki helyzet alapján a nyitány változatlanul július 8-án lesz, a zárókoncert időpontja 2010. február 10.

A két dátum között az 50 éves Jackson összesen 43-szor lép az O2 színpadára.
A szervezők csütörtökön bejelentették azt is, hogy az első 30 koncert - vagyis a szeptember 29-éig tartó szakasz - elővételben meghirdetett jegyei már elfogytak.
Szeptember után szünet következik, és a sorozat jövő évi második része január 7-én kezdődik. Januárban tíz, februárban három koncertet ad a világsztár a londoni rendezvénycsarnokban.

A jegyárusítás azonban máris botrányba kezd fulladni. Az O2 pénztárainál pénteken kezdődik a hivatalos értékesítés, de akik ezt nem akarták megvárni, internetes elővételi listára iratkozhattak fel, és nekik a szervezők prioritást ígértek.

Az előjegyzésben lekötött jegyek szétosztása már szerdán elkezdődött. Ezekhez a jegyekhez a feliratkozóknak kiadott személyes kódok alapján lehetett hozzájutni.
A The Sun, a legnagyobb brit tömeglap csütörtökön azonban azt írta: üzérek "valahogy" mégis hozzájutottak egy csomó jegyhez, miközben a rajongók közül sokan el sem érték a megadott honlapokat, illetve telefonszámokat.

Az internetes feketepiacon máris megjelentek a koncertjegyek, sokszoros felárral: a hivatalosan 50 és 75 font (16-24 ezer forint) közötti áron meghirdetett belépőket páronként ötezer fontért - több mint másfél millió forintért - kínálják különböző rajongói honlapokon.

Az elővételben el nem kelt jegyek árusítása pénteken kezdődik az O2 Aréna londoni pénztárainál, de a rendezvényközpont vezetősége már csütörtök déltől lehetővé tette a sorban állást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását